Οι Άγγλοι στέλνουν τον Γιαγιά Τουρέ στον Ολυμπιακό!

Οι Άγγλοι στέλνουν τον Γιαγιά Τουρέ στον Ολυμπιακό!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 19:22 Δημιουργία 29/08/18, 16:29

Για «κλεισμένη» συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Γιάγια Τουρέ ώστε ο 35χρονος Ιβοριανός μέσος να επιστρέψει στην ελληνική ομάδα κάνουν λόγο την Τετάρτη τα βρετανικά media.

Μάλιστα, οι Times αναφέρουν πως ο Τουρέ βρέθηκε στο Λονδίνο και πέρασε ιατρικά τεστ για λογαριασμών των «ερυθρόλευκων» και αναμένεται να καθοριστεί ο χρόνος της επιστροφής του στον Πειραιά.

Η Daily Mirror και η Daily Mail αναφέρουν πως ο Γιάγια Τουρέ ετοιμάζεται για την επάνοδό του στον Ολυμπιακό, από τον οποίο αποχώρησε, μετά από παρουσία ενός έτους, το 2006.

Ακολούθησε η περίοδος της Μονακό (2006-2007), στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα για μια τριετία και από το 2010 είχε πιάσει λιμάνι στη Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία κατάκτησε τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και δύο Λιγκ Καπ.

Πριν από λίγες ώρες το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, επικαλούμενο δημοσίευμα του Sky Sports, έγραψε ότι ο διεθνής με την Ακτή του Ελεφαντοστού μέσος (101 συμμετοχές, 19 γκολ), βρίσκεται κοντά στην Άρσεναλ.

Η θέση της πειραϊκής ομάδας, ωστόσο, όπως αυτή εκφράστηκε μέσω «κύκλων», είναι ότι «ασχολούμαστε μόνο με το δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι με την Μπέρνλι. Οτιδήποτε μεταγραφικό μετά το ματς».

Αν σου άρεσε κάνε