ΑΕΚ: Χωρίς Λιβάια και Λόπες για 4 αγωνιστικές του Champions League

ΑΕΚ: Χωρίς Λιβάια και Λόπες για 4 αγωνιστικές του Champions League

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 15:46 Δημιουργία 10/09/18, 15:43

Πολύ ακριβά θα κοστίσουν στην ΑΕΚ οι αποβολές των Μάρκο Λιβάια και Έλντερ Λόπες στον αγώνα ρεβάνς της Ένωσης με τη Βίντι, για τα play off του Champions League.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA ανακοίνωσε τις ποινές στους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίες είναι σποκλεισμός τεσσάρων αγωνιστικών για αμφότερους.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο Κροάτης επιθετικός και ο Πορτογάλος αριστερός μπακ ουσιαστικά αχρηστεύονται για τη φάση των ομίλων, αφού θα λείψουν από τα παιχνίδια με Άγιαξ (εκτός), Μπενφίκα (εντός) και Μπάγερν (εντός κι εκτός έδρας), ενώ θα είναι διαθέσιμοι για τους αγώνες με τους Ολλανδούς στο ΟΑΚΑ και τους Πορτογάλους στο «Ντα Λουζ».

Η Ένωση, που αναμένει το σκεπτικό της απόφασης, έχει δικαίωμα έφεσης, όμως το σύνηθες σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η παραμονή της ποινής.

Να σημειωθεί ότι εκτός των προαναφερομένων, στην πρεμιέρα των ομίλων (με Άγιαξ στο Άμστερνταμ) ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Τάσο Μπακασέτα, που είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές για την αποβολή του στο πρώτο παιχνίδι με τους Ούγγρους.

Αν σου άρεσε κάνε