Μπάσκετ: Ο αθλητικός δικαστής απάλλαξε τον ΠΑΟΚ

Μπάσκετ: Ο αθλητικός δικαστής απάλλαξε τον ΠΑΟΚ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 17:12 Δημιουργία 06/12/18, 17:10

Την απαλλαγή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το κατηγορητήριο που συντάχθηκε, μετά από καταγγελία της ΚΑΕ Αρης για υποτιθέμενο γεγονός στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (7η αγωνιστική), αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποστήριξαν ότι λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης τραυματίστηκε, από ρίψη αντικειμένου από την κερκίδα, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Νίκος Κάλλεν, με συνέπεια να χρειαστεί να του παρασχεθεί βοήθεια από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Ο «Δικέφαλος», από την πλευρά του, προσκόμισε στην απολογία του οπτικό αποδεικτικό υλικό για το ότι στο χρονικό σημείο που ο Άρης εστίασε την καταγγελία του δε συνέβη το παραμικρό, με συνέπεια τη δικαίωσή του.

Η απόφαση:

«Απαλλάσσεται η ΠΑΟΚ ΚΑΕ από την κατηγορία της δημιουργίας επεισοδίων και της ρίψης αντικειμένου εντός του αγωνιστικού χώρου που χτύπησε πρόσωπο που βρίσκεται εντός του αγωνιστικού χώρου με συνέπεια τη δυσφήμιση του αθλήματος και την προσβολή του φίλαθλου πνεύματος, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της Άρης ΚΑΕ που διεξήχθη στις 25- 11-2018».

Αν σου άρεσε κάνε