Κιλπάτρικ ή Νάναλι στον Παναθηναϊκό;

Κιλπάτρικ ή Νάναλι στον Παναθηναϊκό;

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 14:39 Δημιουργία 08/01/19, 14:24

Ακόμα και σήμερα αναμένονται οι ανακοινώσεις για τη νέα μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Την επιλογή ανάμεσα στον Σον Κιλπάτρικ και τον Τζέιμς Νάναλι, θα κάνει ο τεχνικός του τριφυλλιού Ρικ Πιτίνο.

Από τα ξημερώματα της Τρίτης ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Κιλπάτρικ, ωστόσο οι πράσινοι τα βρήκαν και με τον Νάναλι που έμεινε ελευθερος από τη Μινεσότα. Έτσι ο Ρικ Πιτίνο θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει ποιος τελικά θα ενισχύσει την περιφέρεια της ομαδας.

Ενα μικρό προβάδισμα φέρεται να έχει ο Σον Κιλπάτρικ. Ο 29χρονος άσος είναι παίκτης που μπορεί τόσο να δημιουργήσει όσο και να εκτελέσει μόνος του, ενώ αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του Πιτίνο με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στον αντίποδα, ο Νάναλι προέκυψε το τελευταίο 48ωρο όταν ενημερώθηκε ότι θα μείνει ελεύθερος από τους Τίμπεργουλβς.

Εξίσου σημαντική παράμετρος, το γεγονός πως ο Κιλπάτρικ αγωνίζεται στην περιφέρεια όπου δεν υπάρχει πληθώρα λύσεων γκαρντ σε αντίθεση με τον πρώην άσο της Φενέρμπαχτσε στην θέση του οποίου βρίσκονται οι Λοτζέσκι, Παπαπέτρου και Αντετοκούνμπο.

Σε κάθε περίπτωση, η τελική επιλογή ανήκει στον Ρικ Πιτίνο ο οποίος θα αποφασίσει σήμερα για το ποιος θα αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό.

Από την συγκεκριμένη κίνηση θα φανεί ποιος παικτης των πράσινων θα αποτελέσει παρελθόν καθώς η αθηναϊκή ομάδα έχει συμπληρώσει την εξάδα των ξένων που δικαιούται.

Αν σου άρεσε κάνε