Επίσημο: Ανανέωσε στην ΑΕΚ ο Μπακασέτας

Επίσημο: Ανανέωσε στην ΑΕΚ ο Μπακασέτας

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 18:34 Δημιουργία 10/01/19, 17:41

TAGS

Ολοκληρώθηκε η ανατροπή στις σχέσεις του Τάσου Μπακασέτα με την ΑΕΚ, καθώς μόλις λίγες εβδομάδες μετά από τον «πάγο» στον οποίο είχε μπει ο Έλληνας μεσοεπιθετικός από τη διοίκηση της πρωταθλήτριας, την Πέμπτη επιβεβαιώθηκε η ανανέωση του με την «Ένωση».

Ο 25χρνος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ μέχρι το 2022.

Ο Μπακασέτας βρέθηκε το απόγευμα της Πεμπτης στα γραφεία της Ένωσης προκειμένου να διευθετηθούν και τα τελευταία ζητήματα της παραμονής του, υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του και ακολούθησε πρώτα μια λιτή ανακοίνωση της ΑΕΚ στο Facebook που ανέφερε «Μέχρι το 2022 στην ΑΕΚ ο Τάσος Μπακασέτας!» και αμέσως μετά ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Τάσου Μπακασέτα. Ο Έλληνας διεθνής άσος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας μας τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Τάσος Μπακασέτας ήρθε στην ΑΕΚ τον Ιούνιο του 2016 από τον Πανιώνιο και είχε πολύτιμη συνεισφορά στην επιστροφή της ομάδας στην κορυφή, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας έπειτα από 24 χρόνια, στην πρόκριση στη φάση των «32» του UEFA Europa League και στην πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League.

Έχει καταγράψει με τη φανέλα της ΑΕΚ συνολικά 88 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες έχει σημειώσει 18 τέρματα».


Αν σου άρεσε κάνε