Super League: Νέα ήττα του Παναθηναϊκού, 1-0 στη Λαμία

Super League: Νέα ήττα του Παναθηναϊκού, 1-0 στη Λαμία

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 21:06 Δημιουργία 21/01/19, 21:03

Με ακόμα μια εκτός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού στη Λαμία (1-0) ολοκληρώθηκε η 17ης αγωνιστική της Super League.

Σε «κακό δαίμονα» των «πρασίνων» αποδεικνύεται η ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία λίγες ημέρες νωρίτερα είχε νικήσει ξανά την ομάδα του Δώνη με το ίδιο σκορ (1-0) στο πλαίσιο των «16» του Κυπέλλου.

Η σημερινή νίκη για το συγκρότημα του Μάκη Χάβου ήταν απόλυτα δίκαιη, απέναντι σε έναν πάρα πολύ κακό και προβλέψιμο Παναθηναϊκό, που μπορεί να έχασε τέσσερις πολύ μεγάλες ευκαιρίες στη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο, με τη συνολική του εικόνα πήρε αυτό που του άξιζε κι έχασε την ευκαιρία να εδραιωθεί στην 5η θέση της κατάταξης (ισοβαθμεί με Άρη και Ξάνθη στους 23 βαθμούς).

Οι γηπεδούχοι ήταν άψογα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο κι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς την περιοχή του Σαράνοφ.

Με πίεση αρκετά ψηλά οι Φθιώτες δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να αναπτυχθούν όπως θα ήθελαν, κράτησαν όπως ακριβώς χρειαζόταν την μπάλα και βρήκαν την ευκαιρία στο 52ο λεπτό να παραβιάσουν την εστία του Διούδη με το εξαιρετικό βολέ του Μπερτόλιο, ο οποίος ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Μαυρομμάτη.

Εμφανώς επηρεασμένοι οι «πράσινοι» από το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα με την Ξάνθη και κυρίως από τον τρόπο που έχασαν το «τρίποντο» στο φινάλε, δεν μπόρεσαν να εμφανίσουν τις αρετές που έχουν στο παιχνίδι τους, έκαναν πάρα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις, αλλά ακόμη και παρά την κακή τους εικόνα θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει σε κάποιο από τα δύο ημίχρονα.

Δύο φορές ο Μακέντα, ιδιαίτερα μετά το γκολ της Λαμίας, μία αργότερα ο Γιόχανσον (απόκρουσε σωτήρια ο Σαράνοφ) και στις καθυστερήσεις ο Καμπετσής σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με συνέπεια ο Παναθηναϊκός νμα γνωρίσει την τρίτη του εφετινή ήττα και αυτή μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά την ερχόμενη Πέμπτη (24/01), αυτή την φορά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, στη ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου, με την Λαμία να έχει το πριβάδισμα για την πρόκριση μετά το 1-0 της πρώτης αναμέτρησης.

Αν σου άρεσε κάνε