Η ΑΕΚ διέλυσε τον Κισσαμικό με 5-0 για το Κύπελλο

Η ΑΕΚ διέλυσε τον Κισσαμικό με 5-0 για το Κύπελλο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 19:42 Δημιουργία 23/01/19, 19:39

Με καθαρή νίκη 5-0 επί το Κισσαμικού στο ΟΑΚΑ ολοκλήρωσε η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, παίρνοντας το εισιτήριο για την οκτάδα.

Το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη συνέχισε το επιθετικό της κρεσέντο που έχει ξεκινήσει με την έναρξη του β΄ γύρου της Super League και μετά το 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και ο 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, πέτυχε άλλα 5 γκολ απέναντι στους Χανιώτες και έφτασε 12 στα τρία τελευταία επίσημα ματς που έδωσε χωρίς να έχει δεχτεί ούτε ένα!

Το 1-1 στην πρώτη αναμέτρηση με τον Κισσαμικό δεν έφερε κανένα πρόβλημα στην ΑΕΚ, η οποία με δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο μέρος έδειξε ότι ήταν αποφασισμένη να μην επιτρέψει στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν στο θαύμα.

Ο Γκάλο στο 21΄ άνοιξε το σκορ για την Ένωση, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Κρίστισιτς πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ από την ημέρα της μεταγραφής του και με το 2-0 ουσιαστικά «καθάρισε τη μπουγάδα». Το 3-0 ήρθε στο 57΄ με το πέναλτι του Μάνταλου, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο γκολ από τον Μάρκο Λιβάγια στο 78ο και 82ο λεπτό.

Αν σου άρεσε κάνε