Κύπελλο Ελλάδας: «Έβρεξε» γκολ στο Λαμία - Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας: «Έβρεξε» γκολ στο Λαμία - Ολυμπιακός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 19:11 Δημιουργία 06/02/19, 19:09

Συναρπαστικό ματς διεξήχθη την Τετάρτη στη Λαμία όπου η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τον Ολυμπιακό, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Η Λαμία προηγήθηκε στο 9΄ με μακρινό σουτ του Τσούκαλου το οποίο ο Χουτεσιώτης δεν κατάφερε να αποκρούσει κάνοντας κακό υπολογισμό της μπάλας.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα (12΄) με το νέο απόκτημά του Ζιλ Ντίας, ο οποίος σε σέντρα του επίσης νεοφερμένου στον Πειραιά, Σολδάνο, κατέβασε την μπάλα και με σουτ έκανε το 1-1.

Ακολούθησαν τρεις καλές στιγμές για τον Ολυμπιακό με τους Χασάν (20΄), Ζιλ Ντίας (26΄), Μασούρα (29΄), αλλά η Λαμία ήταν αυτή που έφθασε στο γκολ, σε ένα διάστημα μάλιστα, που οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Έτσι στο 31΄, σε σέντρα του Πίτι από αριστερά, ο Μπουχαλάκης σημείωσε αυτογκόλ στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα και το σκορ έγινε 2-1.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ευτύχησε να ισοφαρίσει νωρίς το σκορ σε 2-2, όταν στο 51΄ σε γύρισμα της μπάλας από τον Μασούρα από αριστερά, ο Σολδάνο με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Πειραιώτες πήραν το προβάδισμα στο 61΄ με πλασέ του Χασάν από κοντά, μετά από όμορφη ενέργεια των Καμαρά και Σολδάνο, αλλά μετά από ένα λεπτό (62΄) οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 3-3 και πάλι με τον Τσούκαλο, ο οποίος έκανε το γυριστό σουτ μετά από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου και νίκησε τον Χουτεσιώτη.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στις 26 Φεβρουαρίου, αυτή την φορά στο Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό να έχει τον πρώτο λόγο μετά το σημερινό αποτέλεσμα.

Αν σου άρεσε κάνε