NBA: Συμπαίχτης του Αντετοκούνμπο ο Μίροτιτς

NBA: Συμπαίχτης του Αντετοκούνμπο ο Μίροτιτς

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 20:18 Δημιουργία 07/02/19, 20:16

Παίκτης των Μπακς έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (7/2) ο Νίκολα Μίροτιτς, τον οποίο οι Πέλικανς έστειλαν στο Μιλγουόκι που δυνάμωσε ακόμη περισσότερο στην περιφέρειά του.

Ο 27χρονος φόργουορντ έγινε έτσι συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στο μακρινό σουτ των «Ελαφιών», που με τη σειρά τους έστειλαν στην Νέα Ορλεάνη τον Τζέισον Σμιθ και τον Στάνλεϊ Τζόνσον, τον οποίο είχαν πάρει πριν από μερικές μέρες από τους Ντιτρόιτ Πίστονς δίνοντας τον Θον Μέικερ.

O Μίροτιτς (θα είναι ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι) έχει φέτος 16.7 πόντους με 55.1% στο δίποντο, 36.8% στο τρίποντο και 84.2% στις βολές, μαζί με 8.3 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά 28.9 λεπτά συμμετοχής σε 32 αγώνες με την φανέλα των Πέλικανς.

Στο Μιλγουόκι ο Μαυροβούνιος φόργουορντ με το ισπανικό διαβατήριο θα παίζει και στις δύο θέσεις των φόργουορντ, με τον Μάικ Μπούντενχολζερ να βάζει δίπλα στους Μπρόγκντον, Μίντλετον, Ιλιασόβα, Λόπεζ ακόμη έναν παίκτη που μπορεί να διαλύσει τις αντίπαλες άμυνες με το μακρινό του σουτ.

Αν σου άρεσε κάνε