Euroleague: Διπλό του Παναθηναϊκού στην Νταρουσάφακα

Euroleague: Διπλό του Παναθηναϊκού στην Νταρουσάφακα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 21:19 Δημιουργία 07/03/19, 21:08

Ακόμη ένα πολύτιμο «διπλό», το δεύτερο διαδοχικό και τρίτο στην εφετινή περίοδο, πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την οκτάδα, που οδηγεί στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε πολύ άνετα στην 3η σερί νίκη του στην Euroleague, 4η στα πέντε τελευταία ματς, 2η σερί μακριά από το ΟΑΚΑ και 3η συνολικά εκτός έδρας. Ακολουθεί ένα ακόμη παιχνίδι εκτός, με σαφώς πιο δύσκολο αντίπαλο, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου οι «πράσινοι» θα κυνηγήσουν τις πιθανότητες που έχουν για να νικήσουν.

Η ελληνική ομάδα επέβαλε το ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ουραγό της Euroleague, η οποία γνώρισε την 22η ήττα της. Ακόμη και κάποιες στιγμές προς το τέλος της δεύτερης περιόδου και στο ξεκίνημα της 3ης, που οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν κάποια χαλάρωση των παικτών του Πιτίνο, πολύ γρήγορα έπαιρναν και πάλι διαφορά... ασφαλείας, η οποία... ξέφυγε στο τελευταίο 10λεπτο.

Κορυφαίος των «πρασίνων» ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης, που είχε μία άκρως πληθωρική παρουσία στην αναμέτρηση με τους Τούρκους.

Στα 22:12 λεπτά που έμεινε στο παρκέ ο Έλληνας σέντερ κατάφερε να πραγματοποιήσει μία «γεμάτη» εμφάνιση, η οποία μεταφράστηκε σε double double με 14 πόντους (ισοφάρισε την επίδοση της προηγούμενης εβδομάδας με την Γκραν Κανάρια) και 12 ριμπάουντ (ατομικό ρεκόρ).

Παράλληλα, είχε 1 κλέψιμο, 3 τάπες και κανένα λάθος, με τον δείκτη αξιολόγησής του να φτάνει στις 26 μονάδες ranking!

Ο Παναθηναϊκός είχε κι άλλους πρωταγωνιστές, όπως τον Παπαπέτρου (18 πόντους), Καλάθη (10 πόντους, 11 ασίστ), Τόμας (12 πόντους).

Τα δεκάλεπτα: 17-20, 37-46, 53-66, 67-91

Αν σου άρεσε κάνε