Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός δεν κατεβαίνει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός δεν κατεβαίνει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 14:55 Δημιουργία 14/03/19, 14:54

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ΚΕΔ όρισε Έλληνες διαιτητές να σφυρίξουν το ντέρμπι «αιωνίων» της 19ης αγωνιστικής της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Με βάση το αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για ορισμό ξένων διαιτητών στα ματς με τους «πράσινους», δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν οι «ερυθρόλευκοι». Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει το ματς στα χαρτιά, εφόσον θα μηδενιστεί ο αντίπαλός του.

Ο Ολυμπιακός είχε στείλει μάλιστα και εξώδικη ανακοίνωση στην ΚΕΔ για να δώσει επίσημη μορφή στη θέση του περί αποχής. Από τη στιγμή λοιπόν που ορίστηκαν οι Κορομηλάς, Παπαπέτρου και Καρακατσούνης, θα κάνει πράξη αυτό που είχε εξαγγείλει.

Να σημειωθεί ότι εκκρεμεί η απόφαση της ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) σε συνεννόηση με την Αστυνομία και τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, σχετικά με την αναβολή ή όχι του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Ο λόγος είναι ότι έχει οριστεί για την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 17:00, δύο ώρες πριν το ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Αν σου άρεσε κάνε