Ένσταση του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Ένσταση του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 16:45 Δημιουργία 19/03/19, 16:44

Ένσταση για αντικανονική διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κατέθεσε ο Παναθηναϊκός.

Με αυτήν οι «πράσινοι» ζητούν τη συνέχιση του αγώνα από το λεπτό που διακόπηκε και πλέον το λόγο έχει η αθλητική δικαιοσύνη.

Από το βράδυ της Κυριακής οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν εξετάσει μέσα σε όλες τις κινήσεις που θα ακολουθούσαν και το ενδεχόμενο της ένστασης, κάτι που τελικά έκαναν πράξη το μεσημέρι της Τρίτης.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, «ο Παναθηναϊκός, βάσει των ισχυόντων κανονισμών και της εκπεφρασμένης άποψης όλων των φορέων ότι οι αγώνες πρέπει να αρχίζουν και να τελειώνουν στα γήπεδα, κατέθεσε ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα με τον ΟΣΦΠ, ούτως ώστε ο αγώνας να συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη».

Οι «πράσινοι» θα στηριχτούν σε όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους, ελπιζοντας σε δικαίωση.

Τα στοιχεία αυτά είναι το φύλλο αγώνα, η εκκένωση του γηπέδου δίχως να υπάρχει σχετική απαίτηση από τον διαιτητή, η μη τήρηση του χρονικού διαστήματος της μίας ώρας για να διαπιστωθεί εάν το ματς μπορούσε όντως να ξαναρχίσει, όπως ορίζει ο ΚΑΠ, και γενικώς όλες οι παράμετροι που έχουν νομικό «πάτημα».

Να σημειωθεί ότι η έκθεση της αστυνομίας δεν είναι ακόμα στα χέρια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, κάτι που θα συμβεί πιθανώς την Τετάρτη.

Με βάση τον ΚΑΠ και συγκεκριμένα το άρθρο 23, η ένσταση έπρεπε να κατατεθεί μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που έγινε ο αγώνας, η οποία δεν υπολογίζεται, συνεπώς η προθεσμία έληγε σήμερα και έγινε με υπόμνημα στο οποίο αναφέρονται συγκεκριμένα οι λόγοι υποβολής της, με συστημένη επιστολή ή αποδεικτικό επίδοσης.

Αν σου άρεσε κάνε