Πως η ανανέωση Κασίγιας με την Πορτό επηρεάζει τον Ολυμπιακό

Πως η ανανέωση Κασίγιας με την Πορτό επηρεάζει τον Ολυμπιακό

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 15:07 Δημιουργία 20/03/19, 15:05

Σημαντικά αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του Ζοζέ Σα στον Ολυμπιακό και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά από τη σημερινή ανανέωση του συμβολαίου του Ίκερ Κασίγιας με την Πόρτο.

Ο Ισπανός γκολκίπερ μπορεί να αποτελεί «γέννημα-θρέμα» της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, η επιθυμία του είναι να «κρεμάσει τα παπούτσια του» στην ομάδα που ανήκει από το καλοκαίρι του 2015, αφότου έμεινε ελεύθερος από τους «μερένγκες».

Οι «δράκοι» ανακοίνωσαν σήμερα (20/03) την επέκταση της συνεργασίας τους με τον 37χρονο τερματοφύλακα έως το καλοκαίρι του 2021.

Εδώ κι αρκετές ημέρες ο Κασίγιας είχε παραδεχθεί δημόσια πως ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Πόρτο και θα έχει την ευκαιρία να το κάνει, καθώς ο σύλλογος αποφάσισε την παραμονή του παίκτη γι΄ άλλα δύο χρόνια.

Η εξέλιξη αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα στην υπόθεση του Ζοζέ Σα. Ο «πορτιέρε» των «ερυθρόλευκων» αγωνίζεται ως δανεικός από την Πόρτο και μετά τη λήξη της σεζόν οφείλει να επιστρέψει στην ομάδα του.

Μετά τα σημερινά γεγονότα, όμως, στο θέμα Κασίγιας, δεν είναι καθόλου απίθανο να παραταθεί ο δανεισμός του Πορτογάλου γκολκίπερ στον Ολυμπιακό ή, να αγοράσουν οι Πειραιώτες τα δικαιώματά του, εφόσον συμφωνήσει και η Πόρτο.

Αν σου άρεσε κάνε