Μας απειλεί με τον κοροναϊό η θανατηφόρα μειοψηφία

Μας απειλεί με τον κοροναϊό η θανατηφόρα μειοψηφία

BLOGS UPD 17:57 Δημιουργία 21/03/20, 17:14
Αρθρογράφος: Γιάννης Τασσιόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

Εδώ και δεκαετίες σε αυτήν εδώ τη χώρα, και όχι μόνον, οι μειοψηφίες καταδυναστεύουν τις πλειοψηφίες.

Τις περισσότερες φορές, μάλιστα, πρόκειται για ισχνές μειοψηφίες στην κυριολεξία, για μικροπαρέες που καταφέρνουν με τσαμπουκά να επιβάλλουν στη κοινωνία τις απόψεις τους. Κερδίζουν τη μάχη, γιατί οι πολλοί, η πλειοψηψία είναι παθητικός θεατής των εξελίξεων, μένει μουγγή!

Το σκηνικό με τη στάση της πλειοψηφίας, που σέβεται τους κανόνες και της μειοψηφίας, που ποδοποτά το γενικότερο συμφέρον για να εξυπηρετήσει τα θέλω της, έχει στηθεί και στη μάχη που δίνεται για την αντιμετώπιση του κορονοιού. Αυτή τη φορά διακυβεύονται, όμως, πολύ περισσότερα από ότι στις προηγούμενες αναμετρήσεις, που δόθηκαν για ζητήματα που αφορούσαν την πορεία και το μέλλον της χώρας.

Αυτή τη φορά δίνεται μάχη για την ύπαρξη μας, τη ζωή μας! Γι' αυτό η πλειοψηφία δεν μπορεί να μείνει μουγγή. Ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι της πολιτείας δεν μπορούν να αφήσουν την δολοφονική μειοψηφία να κυριαρχεί στο χώρο, να δίνει λάθος μηνύματα, να μεταφέρει το θάνατο, ως γκαρσόνα που μεταφέρει τα επικίνδυνα ποτά της σε ανυποψηψίαστους πελάτες.

Ήρθε η ώρα να απομονωθεί κοινωνικά αλλά και να ποινικοποιηθεί η στάση της θανατηφόρας μειοψηψίας, που καθημερινά απειλεί δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Της θανατηφόρας μειοψηφίας που δεν διστάζει να βάλει σε κίνδυνο και τη ζωή των οικείων της. Των παιδιών της και των γονιών της!!!

Αν σου άρεσε κάνε