Να δώσουμε μάθημα στη Γερμανία!

Να δώσουμε μάθημα στη Γερμανία!

BLOGS UPD 12:06 Δημιουργία 28/03/20, 10:55
Αρθρογράφος: Γιάννης Τασσιόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ο κορονοϊός δεν είναι το πρόβλημα της Ευρώπης. Όσο και να θεωρείται η θέση αυτή τουλάχιστον περίεργη ή δημοσιογραφική, ο ιός που μας χτύπησε, αποτελεί την αφορμή για να φανεί το μεγάλο πρόβλημα της Ευρώπης!

Βοήθησε θα μπορούσε να πει κανείς, για να καταλάβουμε καλά για άλλη μια φορά ότι το πρόβλημα της Ευρώπης, λέγεται Γερμανία και κυρίως γερμανική πολιτική και Γερμανοί πολιτικοί!

Η Γερμανία, όπως φαίνεται από τη στάση της απέναντι σε όλες τις αγωνιώδεις προτάσεις λαών και κρατών του Νότου, δεν μπορεί και δεν θέλει να λειτουργεί ως ισότιμος εταίρος. Λειτουργεί με τη νοοτροπία του κατακτητή ακόμα και τώρα σε αυτές τις δύσκολες ώρες, που κινδυνεύουν οι ζωές εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων. Σε μια περίοδο, που απειλούνται με κατάρρευση και χρεοκοπία κράτη, κοινωνίες και επιχειρήσεις.

Η στάση της Γερμανίας και των δορυφόρων της, όπως της Ολλανδίας, βάζει σε κίνδυνο όλη την Ευρώπη. Υπονομεύει όλο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Γι΄ αυτό το λόγο, πρέπει να πάρει ένα μάθημα από τους Ευρωπαίους πολίτες και ιδιαίτερα από εκείνους του Νότου, που πλήττονται περισσότερο από όλους από την συμπεριφορά της.

Το μάθημα αυτό θα το πάρουν οι Γερμανοί, αν μαζικά γυρίσουμε τη πλάτη μας σε όλα τους τα προϊόντα. Αν προχωρήσουμε σε μποϊκοτάζ κατά των γερμανικών προϊόντων. Ας τους δώσουμε να καταλάβουν ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες μπορούν να επιζήσουν χωρίς τους Γερμανούς. Το θέμα είναι, αν μπορούν και οι Γερμανοί.

Φαίνεται ότι πέρασαν πολλά χρόνια από το τελευταίο μάθημα που πήραν και το ξέχασαν. Καιρός να τους το θυμίσουν οι Ευρωπαίοι πολίτες! Ας πάρουν μια πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση επαγγελματικοί και συνδικλιστικοί φορείς και η κοινωνία θα συνταχθεί αμέσως!

Αν σου άρεσε κάνε