Εκστρατεία για την Ελλάδα!

Εκστρατεία για την Ελλάδα!

BLOGS UPD 10:37 Δημιουργία 03/05/20, 09:54

Οι συνθήκες μέσα στις οποίες θα ζούμε για αρκετό καιρό από εδώ και εμπρός, απαιτούν την συστράτευση όλων των δυνάμεων της κοινωνίας μας, του έθνους μας.

Για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, για να κερδίσουμε τη μεγάλη μάχη από την ύφεση που απειλεί να διαλύσει τον κοινωνικό και παραγωγικό ιστό της χώρα, πρέπει να προχωρήσουμε σε μια γενική κινητοποίηση. Μια κινητοποίηση ατομική και εθνική που θα έχει τα χαρακτηριστικά επιστράτευσης με στόχο μια επιτυχή εκστρατεία για τη σωτηρία της Ελλάδος.

Όσο και να χαρακτηρίζεται τη παραπάνω πρόταση μια υπερβολή του γράφοντος, μια δημοσιογραφική υπερβολή, η Ελλάδα θα μείνει όρθια αν καταλάβουμε όλοι ότι η επανεκκίνηση της οικονομίας μας έχει να κάνει, με το παρόν και το μέλλον της χώρας μας. Έχει να κάνει με τη καθολική συμμετοχή των Ελλήνων, των πολιτών που μένουν σε αυτή τη χώρα στην επιστράτευση για τη σωτηρία της χώρας.

Η επιστράτευση όλων πρέπει να έχει στόχο, μεταξύ άλλων:

- Την στήριξη της πολιτείας με όλα τα μέσα σε επενδυτικές προσπάθειες που δίνουν στη χώρα παραγωγής προϊόντων σε κάθε τομέα. Μέσα από συγκεκριμένες πράξεις η πολιτεία με τους εκπροσώπους της να βγάζει καθημερινά τα εμπόδια από το δρόμο εκείνων που θέλουν να επενδύσουν στη παραγωγή.

- Τη συμμετοχή όλων όσων έχουν την δυνατότητα στην μάχη για την μετατροπή της χώρας, σε μια χώρα παραγωγική. Στη πρώτη γραμμή αυτής της μάχης πρέπει να βρεθούν οι εφοπλιστές, οι ομογενείς. Η προσέλκυση τους πρέπει να γίνει μέσα από αξιόπιστη πρόταση που θα έχει κίνητρα και μακροχρόνια προοπτική. Οφείλει η κυβέρνηση με κάθε τρόπο να τους πείσει πως Ελλάδα τώρα τους χρειάζεται!

- Την στροφή όλων μας στην κατανάλωση μόνο ελληνικών προϊόντων και την αγορά αποκλειστικά ελληνικών υπηρεσιών. Δεν πρέπει να φεύγει από εδώ και εμπρός, ούτε ένα ευρώ εκτός Ελλάδος. Ας ξεκινήσουμε από αύριο στις καθημερινές μας αγορές να κάνουμε πράξη την στροφή προς στην Ελλάδα. Ήδη η Γερμανία κινούμενη προς την κατεύθυνση αυτή κάλεσε τους πολίτες της να κάνουν διακοπές μέσα στη χώρα τους. Να μην έρθουν στο νότο, και στην Ελλάδα. Να μην δώσουν ούτε ευρώ δηλαδή οι Γερμανοί σε άλλες οικονομίες. Το ίδιο με αποφασιστικότητα και συνέπεια οφείλουμε να κάνουμε τα επόμενα δύσκολα 2-3χρόνια οι Έλληνες.

- Την επίδειξη κοινωνικής και εθνικής ευθύνης από τον επιχειρηματικό κόσμο. Πρέπει να τολμήσει, να παίξει με τις νέες ευκαιρίες που δημιουργούνται στη χώρα. Η επιχειρηματική του δράση πρέπει να έχει κανόνες . Κυρίως πρέπει να μην υπάρχει η διάσταση της αρπαγής και της λεηλασίας που ορισμένοι σε τέτοιες περιόδους το κάνουν καθημερινή πρακτική.

- Την προσέλκυση ξένης βοήθειας με κάθε τρόπο. Μιλάμε για την προσέλκυση ξένων κεφαλαίων και επενδυτών στους οποίους πρέπει ως χώρα να δώσουμε ειδικά κίνητρα για να μας προτιμήσουν από άλλες χώρες. Όλοι ξέρουν πως αυτήν την ώρα οι πάντες ψάχνουν χρήματα για επενδύσεις. Για να ενταχθούν οι ξένοι επενδυτές στη δική μας εκστρατεία πρέπει να τους προσελκύσουμε πιο γρήγορα από τους άλλους να τους δείξουμε τις ευκαιρίες που έχει η Ελλάδα.

Η σωτηρία της Ελλάδος δεν μπορεί να έρθει μόνον με κυβερνητικές αποφάσεις. Στην εκστρατεία για την Ελλάδα πρέπει όλοι να συμμετάσχουμε.

Αν σου άρεσε κάνε