Ευκαιρία για την Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι

Ευκαιρία για την Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι

BLOGS UPD 18:05 Δημιουργία 06/06/20, 18:01

Το μήνυμα που έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τον τουρισμό ήταν σαφές και ξεκάθαρο. Η Ελλάδα θα στηρίξει το εθνικό της προϊόν, τον τουρισμό επενδύοντας στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Η χώρα μας αξιοποιώντας την γνώση και την εμπειρία που απέκτησε από την επιτυχή αντιμετώπισή της πανδημίας έχει πείσει τη διεθνή κοινότητα ότι μπορεί να προστατέψει την υγεία των επισκεπτών της αλλά και τον εργαζομένων στο τουρισμό.

Η καμπάνια της κυβέρνησης ενισχύει την θετική εικόνα της χώρας, η οποία ήδη χτίζεται σταδιακά τους τελευταίους μήνες. Όπως είπε ο πρωθυπουργός , που ανέλαβε την επιστροφή των τουριστών στη χώρα μας, "Η Ελλάδα είναι έτοιμη για το φετινό διαφορετικό καλοκαίρι".

Το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός το έχουν λάβει σοβαρά υπόψιν τους οι διεθνείς τουριστικές αγορές. Οι αντιδράσεις τους δείχνουν ότι ψηφίζουν "δαγκωτό" Ελλάδα. Όλες οι πληροφορίες βάζουν τη χώρα μας στις πρώτες θέσεις των επιλογών των τουριστών για τις καλοκαιρινές τους διακοπές .

Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί δείχνει ότι το φετινό καλοκαίρι μας δίνει μια χρυσή ευκαιρία για να χτίσουμε πάλι το όνομά μας στη τουριστική αγορά . Να επαναλανασάρουμε βελτιωμένο το τουριστικό μας προϊόν. Αυτό σημαίνει ότι ο επιχειρηματικός κόσμος στο χώρο του τουρισμού πρέπει να επενδύσει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει. Να αλλάξει επίπεδο στην ποιότητα των υπηρεσιών του. Παράλληλα, οι θεσμικοί εκπρόσωποι του κλάδου σε συνεργασία με την πολιτεία, πρέπει να βρουν τρόπο να απομονώσουν όσους αντιμετωπίζουν τον τουρισμό ως ευκαιρία για να γίνουν πλούσιοι σε μια χρονιά. Όλους εκείνους που με την συμπεριφορά τους, μας εξέθεσαν ως χώρα και απαξίωσαν το τουριστικό μας προϊόν.

Όλα δείχνουν ότι αν εκμεταλλευτούμε με τον τρόπο που πρέπει το φετινό καλοκαίρι, θα αυξηθούν εντυπωσιακά τα ποσοστά επισκεψιμότητας κατά τα επόμενα χρόνια. θα γίνει στην Ευρώπη η μεγαλύτερη δύναμη στο τουρισμό.

Αν σου άρεσε κάνε