Να βγάλουν όλοι τις παρωπίδες του κομματικού συμφέροντος

Να βγάλουν όλοι τις παρωπίδες του κομματικού συμφέροντος

BLOGS UPD 15:28 Δημιουργία 21/07/20, 15:26

TAGS

Του Τάκη Σαράντη

Αν παρατηρήσετε τον τελευταίο μήνα θα δείτε να βρίσκονται διαρκώς στην επικαιρότητα ο Παπαγγελόπουλος και η Novartis, ο Παππάς και ο Μιωνή, ο Καμμένος και η έρευνα της ΕΥΠ, ο Παππάς και ο Καλογρίτσας, η συμμορία της δεύτερης έρευνας της ΕΥΠ και τέλος οι απειλές για την τραγωδία στο Μάτι.

Όλα στο φώς της δημοσιότητας, όλα πρέπει να αναδεικνύονται σε βάθος, όλα να πάνε στη δικαιοσύνη και όσοι πραγματικά εμπλέκονται να καταλήξουν στη φυλακή, όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

Όμως, οι πολίτες έχουν ζαλιστεί, ψάχνουν μια παραλία να βουτήξουν και δεν ξέρουν να κολυμπούν μέσα στο βούρκο και τη λάσπη.

Κοιτώντας την πραγματικότητα που βιώνουμε σε κοινωνικό, οικονομικό και εθνικό επίπεδο, έχουμε σε εξέλιξη τρία τεράστια θέματα, τα οποία δεν ξέρουμε που μπορεί να μας βγάλουν.

Θέμα πρώτο ο κορωνοϊός, που έχει δυσκολέψει τη ζωή όλων και μας έχει γεμίσει με ανασφάλειες και φόβους.

Θέμα δεύτερο η οικονομία μας, με όλα να συντείνουν στο ότι θα έχουμε μπροστά μας μαύρες ημέρες, που θα χτυπούν την πόρτα των πολλών Ελλήνων.

Θέμα τρίτο τα Ελληνοτουρκικά, με έναν επιθετικό Ερντογάν που μας έχει αναγκάσει να είμαστε με το όπλο παρά πόδα.

Αυτά είναι τα πραγματικά θέματα που απασχολούν τον κάθε πολίτη και στα οποία θα πρέπει να δοθούν οι καλύτερες λύσεις.

Αυτά είναι τα θέματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουν σκληρά, τόσο η Κυβέρνηση που έχει τον πρώτο λόγο, όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, βγάζοντας όμως όλοι τις παρωπίδες του κομματικού συμφέροντος.

Ο Έλληνας δεν θέλει να πεθάνει από κορωνοϊό, δεν θέλει να πεινάσει, δεν θέλει να έχουμε πόλεμο, αλλά ούτε να τον πιάνουν κορόιδο.

Κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους τα κόμματα και οι πολιτικοί να βάλουν τον Έλληνα και την πατρίδα πάνω από το κόμμα και το προσωπικό συμφέρον.

Κοιτώντας την ιστορία μας, τις μεγάλες νίκες τις πετύχαμε μόνο όταν ήμασταν ενωμένοι.

Στη σύγχρονη ιστορία της χώρας βρισκόμαστε σε μια από τις πλέον δύσκολες χρονικές περιόδους. Έχουμε μπροστά μας και αντιμετωπίζουμε όσα προανέφερα και συνάμα προερχόμαστε από μια πολύ δύσκολη δεκαετία, που μας έχει γονατίσει.

Μήπως έχει φτάσει η ώρα να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει ανεξάρτητη τη δουλειά της χωρίς φόβο και οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να μπουν μέσα στο ρόλο τους, να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να δώσουν λύσεις στα πραγματικά προβλήματα που έχουμε;

Νομίζω πως έχουμε μια τελευταία ευκαιρία – αν την έχουμε – την οποία δεν πρέπει με τίποτα να την αφήσουμε να περάσει.

Αν σου άρεσε κάνε