Ευρωπαϊκό σχέδιο κατά του Ερντογάν!

Ευρωπαϊκό σχέδιο κατά του Ερντογάν!

BLOGS UPD 13:41 Δημιουργία 26/07/20, 13:38

Στο Ταγίπ Ερντογάν η Δύση χρωστάει μια πολύ μεγάλη χάρη.

Με όσα έχει κάνει ως ηγέτης της Τουρκίας, με κορυφαία πράξη τη μετατροπή ενός παγκόσμιου μνημείου της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί, καθάρισε την ατμόσφαιρα. Άναψε προβολείς για να δει ο κόσμος καθαρά, χωρίς εμπόδια, ποια είναι η Τουρκία. σε ποιο κόσμο ανήκει. Εν ολίγοις διέλυσε στις αυταπάτες ακόμα και στους πιο δύσπιστους και καλόπιστους ηγέτες της Δύσης που θεωρούσαν ότι η Τουρκία μπορεί να γίνει ευρωπαϊκή χώρα.

Κανείς ηγέτης του πλανήτη μας, Ευρωπαίος, Αμερικανός ή Ρώσος δεν μπορεί να πει πλέον ότι παραπλανήθηκε δεν μπορεί να πει πως δεν ήξερε, δεν άκουσε. Όλοι είδαν στις οθόνες τους μέσα στην Αγιά Σοφιά τον Τούρκο πρόεδρο να ψέλνει μαζί με τους ισλαμιστές οπαδούς του, το κοράνι.

Το μήνυμα που έστειλε και στέλνει ο κ. Ερντογάν δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. Χωρίς περιστροφές ο Τούρκος ηγέτης διαμηνύει ότι η χώρα του είναι ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗ ανήκει στην Ανατολή. Το ευρωπαϊκό κουστούμι που ζητάει να φορέσει ορισμένες φορές δεν της αρέσει. Τη κάνει να μοιάζει με παλιάτσο. Το ζητάει όμως να το φορέσει για να μπορέσει να καθίσει στο Ευρωπαϊκό τραπέζι, για να επωφεληθεί από τα προνόμια που έχει αυτή η συμμετοχή της αλλά και για να της δοθεί η δυνατότητα να προωθήσει το Ισλάμ στην Ευρώπη.

Διαλύοντας τις αυταπάτες των δυτικών ο Ερντογάν βάζει σε πρώτο πλάνο τους κινδύνους που προκαλεί η τακτική του. Η ανάλυση των κινδύνων αυτών καθιστά επιτακτική την ανάγκη εκπόνησης Ευρωπαϊκού σχεδίου για την αντιμετώπιση του Ερντογάν. Το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή ήταν η Ευρωπαϊκή πίεση των τελευταίων ημερών, που αναγκάζει από ότι φαίνεται την Άγκυρα να πάει "πάσο" για τα σχέδια που είχε στο Αιγαίο. Η αρχή έγινε αλλά δε φθάνει για να μην πιάσει φωτιά στην περιοχή. Ήρθε η ώρα για τη σύνταξη Ευρωπαϊκού σχεδίου οριστικής αντιμετώπισης του Ερντογάν. Η Γαλλία το κατάλαβε πρώτη! Ας το καταλάβουν και ας αντιδράσουν ομαδικά και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πριν είναι αργά.

Η Τουρκία δεν είναι πρόβλημα μόνο για την Ελλάδα. Η Τουρκία είναι το μεγάλο πρόβλημα της Ευρώπης.

Αν σου άρεσε κάνε