Αν οι τηλεοπτικοί σκουπιδοτενεκέδες δεν βρουν χρήματα, τότε δεν θα μπορούν να μας προσφέρουν τη δυσοσμία τους

Αν οι τηλεοπτικοί σκουπιδοτενεκέδες δεν βρουν χρήματα, τότε δεν θα μπορούν να μας προσφέρουν τη δυσοσμία τους

BLOGS Δημιουργία 10/09/20, 17:34

Του Τάκη Σαράντη

Τσουνάμι αντιδράσεων έγινε η χυδαία τοποθέτηση παίκτη του Big Brother, με τους πολλούς να κατακρίνουν και κάποιους να χασκογελούν πονηρά.

Ο ΣΚΑΪ και η παραγωγή αποφάσισαν να «διώξουν» τον εν δυνάμει βιαστή, δυστυχώς όμως το Big Brother συνεχίζεται, με τη χωματερή του παιχνιδιού να είναι σε κοινή θέα.

Κρίμα όμως. Κρίμα για το κανάλι, που άσχετα με το αν συμφωνεί ή όχι κάποιος ιδεολογικά μαζί του, έχει προσφέρει στην ειδησεογραφία και στις παραγωγές.

Ευτυχώς πάλι, που αρκετοί χορηγοί διαχώρισαν τη θέση τους και αποχώρησαν, βγάζοντας πολύ εύστοχες ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση αποχώρησης της NEF NEF είναι καταλυτική. «Αποσύρουμε τη χορηγία μας από το Big Brother και αναγνωρίζουμε το λάθος μας να συνεργαστούμε με μια εκπομπή που είναι αντίθετη με το ήθος και τις αξίες της εταιρείας μας», αναφέρει, ενώ σε αντίστοιχες ανακοινώσεις προχώρησαν οι εταιρείες Rigas Furniture, Candia, Φυτώρια Αντεμισάρη ΑΕ, Doctor Plant, Camelot, Lechuza και Panda Sports.

Αυτό όμως είναι το κομβικό σημείο, το σημείο κλειδί για να πάψουν να υπάρχουν στους τηλεοπτικούς δέκτες τέτοια απορρίμματα. ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ και οι ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ.

Πολύ απλά, αν τέτοιοι σκουπιδοτενεκέδες δεν βρουν χρήματα, τότε δεν θα μπορούν να μας προσφέρουν τη δυσοσμία τους.

Ο χορηγός και ο διαφημιζόμενος, πρέπει να γνωρίζει καλά που θα τοποθετήσει τα χρήματά του ή τα προϊόντα του και εννοείται ότι ΔΕΝ πρέπει να στηρίζουν παραγωγές σκουπίδια, γιατί συνειρμικά, αυτός που παρακολούθησε και είδε τέτοια σκουπίδια, τότε στην ίδια κατηγορία κατατάσσονται τα προϊόντα που στηρίζουν τη δημιουργία τηλεοπτικών σκουπιδότοπων.

Το ήθος, ο σεβασμός και οι αξίες που προβάλλονται στις τηλεοπτικές οθόνες αντικατοπτρίζουν το ήθος, το σεβασμό και τις αξίες των εταιρειών που δίνουν τα προϊόντα τους ή τα χρήματά τους.

ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ λοιπόν όλοι οι χορηγοί και οι διαφημιζόμενοι από το Big Brother, έτσι ώστε να σταματήσει η προβολή του και συνάμα να κάνετε καλό στην εταιρεία σας, στα παιδιά σας και στους συνανθρώπους σας.

Δεν επιτρέπεται να μας βιάζουν ηθικά και πνευματικά στο βωμό της τηλεθέασης.

Πρώτα ο άνθρωπος.

Υ.Γ. Σέβομαι πλήρως τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, αυτούς που υποτιμητικά αποκαλούν «σκουπιδιάρηδες».

Αν σου άρεσε κάνε