survivor-2-28-2

Survivor 2: Η ασυλία, η γκρίνια και η οικειοθελής αποχώρηση

Της Χριστίνας Διαμαντοπούλου
(christina.diamantopoulou@gmail.com)

 

Για το πιο σημαντικό έπαθλο, εκείνο της ασυλίας, αγωνίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο Διάσημοι και Μαχητές, βάζοντας τα δυνατά τους ώστε να μην χάσουν έναν παίκτη από την ομάδα τους.

Οι Διάσημοι με σημαντικές απώλειες, αυτές της Δαλάκα και της Σαμαρίνου, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, ωστόσο αντιστάθηκαν όσο μπορούσαν κι έχασαν με σκορ 10-7.Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας που ακολούθησε, το πρώτο κολιέ ως καλύτερος παίτης της εβδομάδας πήρε η Ξένια και το δεύτερο κολιέ πήρε ο Μουρούτσος.

Νωρίτερα, στην παραλία των Διασήμων, τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι καθόλου καλά. Μετξύ κάποιων παικτών -κυρίως των γυναικών- το κλίμα είναι τεταμένο...

Η Όλγα Φαρμάκη ξεκαθάρισε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την Σπυροπούλου και είπε ότι δεν θέλει να εμπλέκεται το όνομά της μέσα στο σύνολο και να κατηγορείται ότι έχει πει κάτι που δεν έχει πει. «Ενοχλούμαι όταν κάποιος δεν σέβεται την προσωπικότητά μου και δεν αναγνωρίζει αυτό που προσφέρω εγώ σε αυτό τον άνθρωπο. Για αυτό είπα και στην Κωνσταντίνα πες μου ποιος σου είπε αυτό το πράγμα. Δεν θέλω να είμαι μέρος του συνόλου. Μου αρέσει να μιλάνε οι άνθρωποι ξεκάθαρα και συγκεκριμένα».Παράλληλα, η Χατζίδου μιλώντας με την Δαλάκα ξανασχολίασε το σκηνικό των πανηγυρισμών των Μαχητών την προηγούμενη ημέρα, ενώ η Δαλάκα έκλαιγε από τον πόνο λόγω του τραυματισμού της...

«Μου γύρισε το μάτι με αυτό που έγινε. Και που ζήτησα συγγνώμη, το ζήτησα για τη λέξη “σκάστε”. Αλλιώς πάλι θα έλεγα… Απλά θα έλεγα ρε παιδιά σεβαστείτε λίγο ή σταματήστε. Αλλά αλληθώρισα. Μιλάμε, μου χτύπησε κόκκινο. Δίπλα έκλαιγες εσύ στον πάγκο κι ο άλλος "μπράβο, το πήραμε"», ανέφερε μεταξύ άλλων!Έξαλλη, με την αντίπαλη ομάδα δήλωσε στην κάμερα και η Ξένια... Η τραγουδίστρια μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής είπε ότι δεν πιστεύει όσα είπαν μετά το αγώνισμα οι αντίπαλοί της και θεωρεί ότι είχαν δει τον τραυματισμό της Δαλάκα, αλλά παρόλα αυτά συνέχιζαν να πανηγυρίζουν έξαλλα και να προκαλούν.Σε ό,τι αφορά στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε, αρχικά ο Σάκης ενημέρωσε τους παίκτες ότι η Ζωή δεν άντεξε την πίεση και τις συνθήκες του παιχνιδιού και αποχώρησε οικειοθελώς.Στην ψηφοφορία, η Ελένη και η Κωνσταντίνα «κονταροχτυπήθηκαν» με την πρώτη να λαμβάνει 6 ψήφους και την δεύτερη 5. Μοιραία, η Ελένη τέθηκε η πρώτη παίκτρια προς αποχώρηση και στην συνέχεια ψήφισαν οι δύο παίκτες με την ατομική ασυλία.

Ο Μουρούτσος δήλωσε πως «Εφόσον η Ελένη είναι υποψήφια, είμαι αναγκασμένος να ψηφίσω την αμέσως επόμενη αδύναμη παίκτρια, που είναι η Κωνσταντίνα», ενώ η Ξένια ψήφισε τον Δρυμωνάκο με την αιτιολογία ότι «Βλέπω ότι δυσκολεύεται λίγο. Όχι, αγωνιστικά είναι πάρα πολύ καλός. Ίσως και να κάνω λάθος που τον ψηφίζω, αλλά στη ζωή στην καλύβα βλέπω ότι δυσκολεύεται πολύ με την πείνα και δεν ξέρω εάν μπορεί να αντέξει ακόμη πολύ».Η αιτιολογία της ωστόσο εκνεύρισε τον Μουρούτσο που θέλησε να πάρει θέση.Ωστόσο, αυτό που έκανε πολύ άσχημη εντύπωση είναι μια γκριμάτσα της Ξένιας την ώρα που ο παίκτης που ψήφισε έλεγε στον Σάκη πώς νιώθει που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση!

Αν σου άρεσε κάνε