survivor-2-8-3

Survivor 2: Τσακωμοί, μπηχτές και κλίκες στον Άγιο Δομίνικο

Της Χριστίνας Διαμαντοπούλου
(christina.diamantopoulou@gmail.com)

 

Σε έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχης που απαιτούσε αντοχή, ταχύτητα και ευστοχία αγωνίστηκαν χθες Διάσημοι και Μαχητές για ένα πολυπόθητο έπαθλο φαγητού που θύμιζε... Σαρακοστή

Οι Διάσημοι προηγούνταν συνεχώς αλλά οι Μαχητές προσπαθούσαν συνεχώς να μειώσουν το σκορ και κατάφεραν να κάνουν πάλι τον αγώνα ντέρμπι και να το φτάσουν στο 9-9. Τελικά πήραν την νίκη και ικανοποίησαν την πείνα τους!

Να σημειωθεί ωστόσο ότι οι Κόκκινοι έπαιζαν με απώλειες καθώς η Σαμαρίνου αποχώρησε οικειοθελώς, ενω ο Δρυμωνάκος είναι στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας, ενώ είχαν μπροστά τους κι ένα Συμβούλιο όπου θα μάθαιναν ποιος συμπαίκτης τους αποχωρεί...Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες ότι μετά τον Ηλία, στο νοσοκομείο βρίσκεται και ο Δρυμωνάκος.Νωρίτερα, το περίεργο κλίμα πουβλέπουμε τις τελευταίες ημέρες στην καλύβα της κάθε ομάδας, συνεχίστηκε.

Στη καλύβα των Μαχητών, δίπλα στη φωτιά η κάμερα πιάνει έναν ακόμη τσακωμό ανάμεσα στον Κωνσταντίνο και τον Αγόρου. «Με κάνεις να αισθάνομαι μ@λ@κ@ς», ακούγεται να λέει ο Κωστάρας..Στην καλύβα των Διασήμων αντίστοιχα, η μουρμούρα συνεχίζεται...

Στο χθεσινό Συμβούλιο είδαμε την Κωνσταντίνα να αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη συμφωνία που έχουν τα αγόρια και τα κορίτσια της ομάδας της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είχαν ειπωθεί πράγματα πριν εγώ μπω. Ότι όλοι λόγω των σχέσεων που έχουν, κάποιοι είναι παντρεμένοι, κάποιοι έχουν σοβαρούς δεσμούς, είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θα υπάρχουν κάποια όρια στη συμβίωση. Για να μην παρεξηγηθούμε, επειδή δεν ξέρουμε τι μπορεί να βλέπει ο κόσμος, έχει ειπωθεί να είμαι λίγο πιο προσεκτική», είπε.

Με αφορμή αυτό λοιπόν η Δαλάκα ξέσπασε λέγοντας πως αυτό την προσβάλλει αφού όπως είπε στην συνομιλία που είχε με την Ξένια μέσα στην καλύβα, ποτέ δεν έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα.Αντίστοιχα, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο το γεγονός της υποψηφιότητας του Τσίλη μετά την ψήφο της Δαλάκα καθώς είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες της ομάδας.Στο Συμβούλιο του Νησιού, λίγο πριν την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί τα σχόλια και οι μπηχτές μεταξύ των Μαχητών συνεχίστηκαν κυρίως σε ό,τι αφορά στο πρόσωπο της Μελίνας και του Ηλία που απουσίαζε.

Ο Νικόλας έθεσε το θέμα του πρόσφατου καβγά τους στην παραλία σχετικά με το γεγονός ότι βρίσκουν φαγητό και το τρώνε μόνοι τους ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία κίνηση της Μελίνας με την πατάτα. «Θέλω μόνο μια καλημέρα… Ο Ηλίας και η Μελίνα υποκρίνονται…», είπε μεταξύ άλλων ο Νικόλας.

Σε ό,τι αφορά στους Διάσημους κι εκεί τα πράγματα δεν είναι καλύτερα.Σε ό,τι αφορά στο θέμα που είχε προκύψει σχετικά με το ότι η ομάδα είχε αποφασίσει να μην κάνουν τόσο παρέα οι άντρες με τις γυναίκες για να μην παρερμηνευθεί κάτι στις σχέσεις και στους/στις συζύγους που βρίσκονται στην Ελλάδα, ο Μουρούτσος ήθελε να τοποθετηθεί.Τελικά, ο παίκτης που το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να απαλλάξει από όλα τα παραπάνω και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν η Ξένια!

Αν σου άρεσε κάνε