survivor-2-18-4

Survivor 2: Στον «τάκο» οι πιο... αδύναμοι κρίκοι!

Της Χριστίνας Διαμαντοπούλου
(christina.diamantopoulou@gmail.com)

 

Έπαθλο ασυλίας χθες και για δεύτερη συνεχή φορά οι Μαχητές είναι αυτοί που θα πρέπει να χάσουν έναν παίκτη τους.

Ειδικότερα, σε έναν αρκετά ενδιαφέροντα και σχετικά δύσκολο στίβο μάχης, οι Μπλε έχασαν με σκορ 10-6 κι έτσι είναι εκείνοι που βρέθηκαν στη δύσκολη θέση της ψηφοφορίας.Ωστόσο, δεν ήταν και λίγα τα δημοσιεύματα -τα οποία δεν ξέρουμε κι αν θα επιβεβαιωθούν ποτέ- ότι κάποιοι Μαχητές είχαν συνεννοηθεί να χάσουν την ασυλία προκειμένου να καταφέρουν να «διώξουν» από την ομάδα τους κάποιον-α αδύναμο παίκτη-τρια, προκειμένου έτσι να δυναμώσουν την ομάδα τους και να επιστρέψουν στις νίκες, μια τακτική που είδαμε ότι λειτούργησε με τους Διάσημους.

Παρ' όλα αυτά κάποιοι παίκτες έμμεσα το είχαν πει πως υπάρχουν αδύναμοι παίκτες που τους στοιχίζουν τις νίκες, «φωτογραφίζοντας» τη Ροδάνθη και τη Φελίσια. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που έχουν «επιτεθεί» στη Ροδάνθη, κυρίως και λόγω της σχεδόν ανύπαρκτης -όπως υποστηρίζουν- συμβολή της στην καθημερινότητα.

Η παίκτρια των Μαχητών πάντως, έχει αποδεχτεί το γεγονός πως οι συμπαίκτες της την αντιμετωπίζουν έτσι, αλλά δεν παύει να την στενοχωρεί...Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι πολυτιμότερη παίκτρια των Διασήμων γι' αυτή την εβδομάδα ήταν η Δαλάκα και ο πολυτιμότερος παίκτης ήταν ο Μουρούτσος και είναι εκείνοι οι οποίοι θα απολαύσουν ένα πιάτο κοτόπουλο με πατάτες και σαλάτα σπανάκι.

Παράλληλα, ο Σάκης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι σε μία εβδομάδα ακριβώς θα γίνει η ένωση των δύο ομάδων και ο παίκτης που θα αποχωρήσει απόψε θα είναι ο άτυχος που θα χάσει την γιορτή και την εμπειρία της ένωσης!Μετά την ανακοίνωση της επερχόμενης ένωσης, ο Σάκης ζήτησε τις πρώτες εντυπώσεις των παικτών, αλλά και κατά πόσο θεωρούν ότι αυτή θα επηρεάσει την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ο Σώζων υποστήριξε πως αυτό θα επηρεάσει πολύ τις ομάδες καθώς υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες αλλά και γνωριμίες μεταξύ των δύο ομάδων. Επίσης, επανέλαβε αυτό που είχε αποκαλύψει στην κάμερα της παραγωγής ότι δηλαδή λίγο μετά την είσοδό τους στο παιχνίδι η Σαλταφερίδου, μίλησε στον Αγόρου κατά τη διάρκεια αγωνίσματος, κάτι που κανονικά απαγορεύεται.

Ο Αγόρου ξέσπασε σε γέλια, αφού όπως είπε αυτά που λέει δεν ισχύουν. Η Εύη Σαλταφερίδου είπε ότι απλά του είπε πως είναι όλα καλά στην οικογένεια του και οι γονείς του λένε να συνεχίσει έτσι.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν στο τραπέζι έπεσε το όνομα της Δαλάκα, η οποία αποκάλυψε ότι με τον Νικόλα γνωρίζεται επτά χρόνια και πως ήταν μαζί στα ΤΕΦΑΑ.Στην καταμέτρηση των ψήφων η Ροδάνθη σχεδόν ομόφωνα βγήκε υποψήφια, ωστόσο κάποιες ψήφους πήρε και η Φελίσια. Ο Ηλίας όντας ο πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας με την πρώτη ατομική ασυλία ψήφισε τη Φελίσια λόγω αριθμητικής υπεροχής των γυναικών στην ομάδα του σε σχέση με την αντίπαλη οι οποίες είναι και οι πιο δυνατές.. Η Μελίνα έχοντας κερδίσει τη δεύτερη ατομική ασυλία, θέλησε να προφυλάξει τις υπόλοιπες γυναίκες της ομάδας και επέλεξε τον Κωνσταντίνο με την αιτιολογία ότι ίσως να έχει φέρει τις λιγότερες νίκες στην ομάδα σε σχέση με τους υπόλοιπους άνδρες.

 

Αν σου άρεσε κάνε