survivor-2-9-5

Survivor 2: Τα άλυτα προβλήματα που φέρνουν ήττες

Της Χριστίνας Διαμαντοπούλου
(christina.diamantopoulou@gmail.com)

 

Μία ακόμη αναντροπή έκαναν χθες οι Μαχητές οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν γι' ακόμη μία φορά τη νίκη από τα χέρια των Διασήμων.

Οι Κόκκινοι αν και προηγούνταν ακόμη και 8-5, τελικά έφτασαν σε σκορ 9-9 και οι Μπλε τους πήραν ξανά το παιχνίδι και είναι εκείνοι που θα διατηρήσουν τον αριθμό των παικτών τους γι' αυτή την εβδομάδα...

Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ο Κώστας τραυματίστηκε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει ράμματα στο μέτωπο.

Ο παίκτης των Μαχητών κατά την διάρκεια του run βρήκε σε ένα από τα εμπόδια και μάτωσε. Το παιχνίδι σταμάτησε και αμέσως πήγαν κοντά του τόσο οι γιατροί, όσο και ο Τανιμανίδης, αλλά και οι άνθρωποι της παραγωγής. Ο Τσεπάνης δεν συνέχισε το run και τον αντικατέστησε ο Χάρης, ενώ δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια επέστρεψε στην ομάδα του.Μάλιστα, η Βιργινία είχε τα γενέθλιά της και οι συμπαίκτες της τής αφιέρωσαν τη νίκη και της τραγούδησαν το «Happy Birthday».Στην παραλία οι Διάσημοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν την ένταση μεταξύ του Σώζωνα και της Εύης, χωρίς αποτέλεσμα, γεγονός που θεωρούν πως τους χαλάει την ψυχολογία και κατ' επέκταση προκαλεί ήττες στην ομάδα...

«Ένας άνθρωπος που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή όλου του κόσμου, κάνοντας αρνητικές δηλώσεις με κάποια αρνητική συμπεριφορά και να κάνει τους άλλους να πουν “πω πω, τι έγινε…”. Δεν είναι καλό να υπάρχει σε μια ομάδα. Καλό είναι να αγωνίζεται, να προσπαθεί μέσα στους στίβους μάχης για το καλό, για τα έπαθλα, για να πηγαίνουμε όλοι μαζί. Κάτι τέτοιες δηλώσεις δεν κάνουν καλό γιατί τις σκεφτόμαστε και στερούν οξυγόνο από τον εγκέφαλό μας. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ παραπάνω σε αστήριχτους χαρακτηρισμούς που πετάνε στον αέρα κορίτσια που θέλουν να αποσπάσουν με τέτοιο άσχημο τρόπο την προσοχή επάνω τους. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μέσα στην ομάδα κάποια άτομα που κλωτσάνε σπασμωδικά. Το κλίμα που προσπαθούν να καλλιεργήσουν είναι να πάμε καρφί στο συμβούλιο, αφού χάσουμε ένα αγώνισμα ασυλίας, το οποίο δεν έχουμε καν παίξει. Αλλά οι προσπάθειές τους εδώ και δύο μέρες είναι πάρα πολύ έντονες», είπε ο Σώζων.Από την πλευρά της η Εϋη, προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της και τους συμαπίκτες της ότι δεν θα τον αφήσει να την επηράσει...Επίσης, στην ομάδα των Μαχητών η Μελίνα εξέφρασε την πικρία της για τις συμπαίκτριές της καθώς παρόλο που υπερτερούν αριθμητικά με την αντίπαλη ομάδα δεν συμμετέχουν στα run, με αποτέλεσμα εκείνη ούσα τραυματισμένη να τρέχει περισσότερο από όλες και αυτό να έχει σαν αποτέλεσμα το πόδι της αντί για καλύτερα να γίνεται χειρότερα!Στο Συμβούλιο του νησιού γι' ακόμη μια φορά είχαμε ένα μικρό... ρινγκ! Μάλιστα, φαίνεται πως πλέον ακόμη και ο Σάκης τα έχει χάσει και δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση που επικρατεί μεταξύ των δύο παικτών.

Ο παρουσιαστής ζήτησε από τον κάθε παίκτη να εξηγήσει γιατί επικρατεί αυτή η κατάσταση μεταξύ τους και τι έχει συμβεί που ίσως αγνοούμε.

Στην ψηφοφορία, ο Σώζων πήρε 5 ψήφους και μία ο Τσίλης. Η Εύη, ως καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας κερδίζοντας την ατομική ασυλία ψήφισε τον Νάσο λέγοντας πως το κάνει επειδή πρέπει να ψηφίσει κάποιον, ενώ η Δαλάκα που κέρδισε στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας επέλεξε τον Μιχάλη με την αιτιολογία ότι ο Τσίλης είναι «ένα κλικ πιο πάνω αγωνιστικά από την αρχή του παιχνιδιού».

Αν σου άρεσε κάνε