Το... τρολάρισμα της Ρωσίας στις προειδοποιήσεις του ΝΑΤΟ

Το... τρολάρισμα της Ρωσίας στις προειδοποιήσεις του ΝΑΤΟ

ΔΙΕΘΝΗ UPD 18:16 Δημιουργία 04/04/19, 18:13

Με έντονα ειρωνική διάθεση σχολίασε το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας τη σημερινή επέτειο για τα 70 χρόνια ίδρυσης του ΝΑΤΟ, μετά από τις τελευταίες προειδοποιήσεις του γγ της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ προς τη Μόσχα.

«Τι θα ήθελα να ευχηθώ στο ΝΑΤΟ, αυτές τις μέρες των γενεθλίων του; Ασφαλώς εσωτερική ηρεμία, να εκνευρίζεται λιγότερο και να μην κυριεύεται από έμμονες ιδέες και φοβίες. Και φυσικά θα ήθελα να του ευχηθώ να αποκτήσει σοφία», δήλωσε η Μαρία Ζαχάροβα.

Παράλληλα, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών τόνισε ότι οι μέθοδοι της συμμαχίας δεν άλλαξαν. «Η Βορειοατλαντική Συμμαχία κάνει τα πάντα, για να καταλάβει την θέση της κύριας γεωπολιτικής απειλής», είπε η Ζαχάροβα .

Επεσήμανε, επίσης, ότι η Ρωσία είναι ανοιχτή σε για μια εποικοδομητική συνεργασία και με το ΝΑΤΟ. «Η κλιμάκωση της έντασης σε στρατιωτικό και πολιτικό επίπεδο δεν είναι επιλογή της Ρωσίας», δήλωσε η Ζαχάροβα, υπογραμμίζοντας ότι «δεν είμαστε εμείς που δεν είμαστε έτοιμοι να οικοδομήσουμε εταιρικές σχέσεις με αυτόν τον οργανσιμό».

Αν σου άρεσε κάνε