Έκθεση Μάλερ: «Κατασκευασμένες» κατηγορίες διαπιστώνει ο Τραμπ

Έκθεση Μάλερ: «Κατασκευασμένες» κατηγορίες διαπιστώνει ο Τραμπ

ΔΙΕΘΝΗ UPD 16:18 Δημιουργία 19/04/19, 16:16

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε σήμερα τις «εντελώς κατασκευασμένες» μαρτυρίες που περιλαμβάνονται στην έκθεση του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ για τις υποψίες περί συνέργειας, το 2016, ανάμεσα στην ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου και τη Ρωσία.

«Διατυπώνονται για μένα εντελώς κατασκευασμένοι και εντελώς ψευδείς ισχυρισμοί από ορισμένα πρόσωπα στην παραληρηματική έκθεση Μάλερ, η οποία γράφτηκε από 18 θυμωμένους Δημοκρατικούς λυσσασμένους εναντίον του Τραμπ», έγραψε ο Τραμπ σ' ένα πρωινό μήνυμά του στο Twitter.

Ορισμένοι απ' αυτούς τους ισχυρισμούς είναι «απόλυτες βλακείες», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος σ' ένα άλλο μήνυμα στο Twitter.

«Προσέξτε τους ανθρώπους που κρατούν δήθεν 'σημειώσεις', όταν οι σημειώσεις δεν υπήρξαν ποτέ μέχρι να τις χρειαστούν», πρόσθεσε.

Η έκθεση Μάλερ επικαλείται, ως πηγή ορισμένων αποσπασμάτων της, τις σημειώσεις που είχαν κρατήσει για παράδειγμα αξιωματούχοι υπουργείων.

«Είναι μια απάτη η οποία άρχισε με τρόπο παράνομο και η οποία δεν έπρεπε να συμβεί ποτέ», πρόσθεσε αναφερόμενος στην έρευνα.

Αν σου άρεσε κάνε