Φυσικά και με υπακούν οι συνεργάτες μου, υποστήριξε ο Τραμπ

Φυσικά και με υπακούν οι συνεργάτες μου, υποστήριξε ο Τραμπ

ΔΙΕΘΝΗ UPD 21:01 Δημιουργία 22/04/19, 20:59

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε σήμερα κατηγορηματικά τις ερωτήσεις που του έθεσαν δημοσιογράφοι σχετικά με την προθυμία των συνεργατών του να εκτελέσουν τις εντολές τους αλλά και τις πιθανότητες να ξεκινήσει η διαδικασία παραπομπής του στο Κογκρέσο, μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ.

Στην έκθεση αυτή, έκτασης 448 σελίδων, αποκαλύπτεται ότι το προσωπικό του Λευκού Οίκου και οι συνεργάτες του προέδρου κάποιες φορές τον αγνοούσαν, όταν για παράδειγμα τους ζητούσε να μεταφέρουν μηνύματα σε τρίτους. Ένα από αυτά τα αιτήματα αφορούσε την απόλυση του ίδιου του Μάλερ.

"Κανείς δεν με παρακούει", είπε ο Τραμπ όταν ρωτήθηκε αν ανησυχεί ότι δεν τηρούνται οι εντολές του. Η δήλωση αυτή έγινε σε μια εκδήλωση του Λευκού Οίκου για το Πάσχα.

Στην ερώτηση αν ανησυχεί για την πιθανότητα να παραπεμφθεί με την κατηγορία της παρακώλυσης δικαιοσύνης, όπως ζητούν ορισμένοι Δημοκρατικοί, ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε "καθόλου".

Μιλώντας από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου, ο Τραμπ επέστρεψε στα αγαπημένα θέματά του, θριαμβολογώντας για την ισχυρή οικονομία της χώρας και τονίζοντας ότι η κυβέρνησή του ανασυγκροτεί τις ένοπλες δυνάμεις. "Η χώρα μας τα πάει φανταστικά καλά, ίσως καλύτερα από ποτέ, από οικονομικής άποψης", τόνισε.

Αν σου άρεσε κάνε