Το ανερχόμενο Disney «απειλεί» το Netflix

Το ανερχόμενο Disney «απειλεί» το Netflix

ΔΙΕΘΝΗ UPD 22:49 Δημιουργία 24/04/19, 22:36

TAGS

Δυναμική είσοδο ετοιμάζει η Disney στην αγορά των συνδρομητικών υπηρεσιών ξεκινώντας με ανταγωνιστικές τιμές έναντι των αντίπαλων δέων των Netflix και Amazon.

Ειδικότερα, η Disney+ ξεκινά με την εξής προσφορά: η μηνιαία συνδρομή θα ανέρχεται σε 6,99 δολάρια, δηλαδή σχεδόν μισή τιμή σε σχέση με το Netflix, που πλέον κοστίζει 12,99 το μήνα στους συνδρομητές του.

Απώλειες 117 εκ. δολαρίων αναμένεται να στοιχίσει στην Netflix η είσοδος της Disney στην αγορά streaming υπηρεσιών, σύμφωνα με μια νέα έρευνα.

Η έρευνα εκτιμά ότι περίπου το 14% των συνδρομητών του Netflix, που αντιστοιχεί σε 8,7 εκατομμύρια συνδρομητές, εξετάζουν το ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν την υπηρεσία streaming και να επιλέξουν την επερχόμενη προσφορά της Disney στα 6,99 δολάρια το μήνα.

Η έρευνα, που διεξήχθη από την εταιρεία ερευνών Streaming Observer and Mindnet Analytics σε δείγμα 602 συνδρομητών της Netflix, έρχεται σε μια περίοδο που οι καταναλωτές ετοιμάζονται για ακόμη μία υπηρεσία streaming από την Apple που θα ανταγωνιστεί τόσο τις τρέχουσες υπηρεσίες των Netflix και Amazon.com, όσο και την πρoσφορά Dinsey+.

Αν σου άρεσε κάνε