Μετά τις σφαγές στις ΗΠΑ, ο Τραμπ ζητά αυστηροποίηση στην κατοχή των όπλων

Μετά τις σφαγές στις ΗΠΑ, ο Τραμπ ζητά αυστηροποίηση στην κατοχή των όπλων

ΔΙΕΘΝΗ UPD 14:44 Δημιουργία 05/08/19, 14:14

Στο μεγαλύτερο έλεγχο για τα στοιχεία των μεταναστών που εισέρχονται στις ΗΠΑ προκειμένου να περιοριστούν τα περιστατικά με τους δημόσιους πυροβολισμούς επί αμερικανικού εδάφους, μετά τις χθεσινές πολύνεκρες επιθέσεις σε Ελ Πάσο και Οχάιο, αναφέρθηκε τη Δευτέρα ο Ντόναλτ Τραμπ.

Με αναρτήσεις του στο Twitter, o Τραμπ σημείωσε πως ««δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτούς που έχασαν τη ζωή τους να πεθάνουν εις μάτη. Όπως και για αυτούς που τραυματίστηκαν σοβαρά. Δεν μπορούμε ποτέ να τους ξεχάσουμε, όπως και όσους πριν από αυτούς.

Οι Ρεπουμπλικανοί και οι Δημοκρατικού πρέπει να συνεννοηθούμε για ισχυρότερους ελέγχους ιστορικού, ίσως "παντρεύοντας" αυτή τη νομοθεσία με την απολύτως αναγκαία μεταρρύθμιση για τους μετανάστες. Πρέπει να έχουν κάτι καλό, εάν όχι σπουδαίο, μετά από αυτά τα δύο τραγικά περιστατικά» ανέφερε ο Τραμπ.

Σημειώνεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία από τον Λευκό Οίκο αργότερα σήμερα το πρωί, τοπική ώρα, όπου θα αναφερθεί στα επόμενα βήματα που θέλει να ακολουθήσει η κυβέρνηση του.

Αν σου άρεσε κάνε