Και πάλι αναβολή για τις πτήσεις στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

Και πάλι αναβολή για τις πτήσεις στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

ΔΙΕΘΝΗ UPD 14:10 Δημιουργία 13/08/19, 14:09

Οι υπηρεσίες check-in σε πτήσεις ανεστάλησαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, ανακοίνωσε σήμερα η αερολιμενική αρχή, επικαλούμενη την αναστάτωση που έχουν προκαλέσει οι αντικυβερνητικές διαμαρτυρίες.

Υπενθυμίζεται πως η αερολιμενική αρχή ματαίωσε χθες, Δευτέρα, όλες τις πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο και ο αερομεταφορέας του Χονγκ Κονγκ, η Cathay Pacific Airways, ανακοίνωσε σήμερα πως ανέστειλε όλα τα check-in.

«Έχει προκληθεί αναστάτωση στις επιχειρήσεις στους τερματικούς σταθμούς του Διεθνούς Αεροδρομίου του Χονγκ Κονγκ ως αποτέλεσμα της δημόσιας συγκέντρωσης σήμερα στο αεροδρόμιο», ανακοίνωσε η αερολιμενική αρχή προσθέτοντας πως οι υπηρεσίες check-in για τις πτήσεις που αναχωρούν έχουν ανασταλεί μέχρι τις 4:30 μ.μ. τοπική ώρα. Σε μια χωριστή δήλωση, η Cathay Pacific αναφέρει πως «μπορεί να υπάρξει περαιτέρω αναστάτωση στις πτήσεις».

Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται ο αριθμός των πτήσεων αναχώρησης που επηρεάζονται από τη διακοπή του check-in ούτε αν θα επηρεασθούν και οι πτήσεις που φθάνουν στο Χονγκ Κονγκ.

Αν σου άρεσε κάνε