Ενθουσιασμένος ο Σχοινάς για τη θέση του αντιπροέδρου της Κομισιόν

Ενθουσιασμένος ο Σχοινάς για τη θέση του αντιπροέδρου της Κομισιόν

ΔΙΕΘΝΗ UPD 14:45 Δημιουργία 10/09/19, 14:42

Την έκδηλη χαρά του για την υποψηφιότητα του ως αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιου για την Προστασία του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, εξέφρασε το μεσημέρι της Τρίτης ο Μαργαρίτης Σχοινάς, με αναρτήσεις του στο Twitter.

Ο Έλληνας αξιωματούχος σημείωσε πως «είμαι ενθουσιασμένος για το διορισμό μου ως αντιπροέδρου για την Προστασία του τρόπου ζωής μας καλύπτοντας μετανάστευση, ασφάλεια, απασχόληση και παιδεία. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω δουλειά και ανυπομονώ να συζητήσω με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το πώς μπορούμε να μεταφράσουμε τις πολιτικές μας προτεραιότητες σε πραγματικά αποτελέσματα για τους Ευρωπαίους», έγραψε ο κ. Σχοινάς.

«Από την καλύτερη προστασία των πολιτών και των συνόρων και τον εκσυγχρονισμό του συστήματος ασύλου στην επένδυση στις δεξιότητες των Ευρωπαίων και στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τη νεολαία, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα βήματα τα επόμενα πέντε χρόνια προκειμένου τόσο να προστατέψουμε όσο και ενδυναμώσουμε τους Ευρωπαίους», πρόσθεσε ο ίδιος.

Αν σου άρεσε κάνε