Νέες συλλήψεις για τη φρίκη στο Έσεξ

Νέες συλλήψεις για τη φρίκη στο Έσεξ

ΔΙΕΘΝΗ UPD 15:16 Δημιουργία 25/10/19, 14:55

Νέες εξελίξεις προκύπτουν την Παρασκευή αναφορικά με την τραγωδία στο Έσεξ του Λονδίνου και τον εντοπισμό 39 πτωμάτων σε φορτηγό-ψυγείο νταλίκας νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, με τη βρετανική αστυνομία να ανακοινώνει τη σύλληψη ακόμα δύο ατόμων για την υπόθεση.

Με βάση τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα, 38 ετών και οι δύο, που συνελήφθησαν με την υποψία συνομωσίας για τη διακίνηση ανθρώπων και ανθρωποκτονία.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Έσεξ ανέφερε ότι έχουν εκδοθεί εντάλματα στο Cheshire, ως μέρος της έρευνας για τα 39 πτώματα που εντοπίστηκαν σε φορτηγό στο grays.

«Ως αποτέλεσμα, ένας 38χρονος άνδρας και μια 38χρονη γυναίκα από το Warrington έχουν συλληφθεί με την κατηγορία της συνωμοσίας για την παράνομη διακίνηση προσώπων και με την κατηγορία 39 ανθρωποκτονιών», ανέφερε. Ο 25χρονος οδηγός του φορτηγού παραμένει υπό κράτηση με την υποψία για ανθρωποκτονία. Το νέο ένταλμα εξεδόθη χθες από τις τοπικές αρχές.

Εξάλλου, το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε νωρίτερα μέσα στην Παρασκευή πως όλα τα θύματα που εντοπίστηκαν στο φορτηγό ήταν κινεζικής υπηκοότητας.

Αν σου άρεσε κάνε