Καλιφόρνια: Δύο σοβαρά τραυματίες από τους πυροβολισμούς στη Σάντα Κλαρίτα

Καλιφόρνια: Δύο σοβαρά τραυματίες από τους πυροβολισμούς στη Σάντα Κλαρίτα

ΔΙΕΘΝΗ UPD 19:51 Δημιουργία 14/11/19, 19:19

Τουλάχιστον 2 άτομα έχουν τραυματιστεί σοβαρά από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το απόγευμα (ώρα Ελλάδας, πρωινή ώρα τοπική) έξω από λύκειο στη Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ.

Ακόμα ένα άτομο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, ενώ μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί συνολικά 7 τραυματίες από τους πυροβολισμούς.

Η αστυνομία καταδιώκει έναν άνδρα που φέρεται να είναι ο σκοπευτής, έχει «ασιατικά χαρακτηριστικά» και είναι ντυμένος στα μαύρα.

Ο σερίφης της κομητείας του Λος Αντζελες κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να μείνουν μέσα στα σπίτια τους και να αμπαρώσουν τις πόρτες τους.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στο λύκειο Saugus, σύμφωνα με εικόνες που μεταδίδουν τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Οι μαθητές, ο ένας πίσω από τον άλλον, έχοντας μερικές φορές τα χέρια ψηλά στον αέρα, απομακρύνθηκαν από το λύκειο.

Το λύκειο Σόγκους και αρκετά παρακείμενα κτίρια έχουν αποκλειστεί, όπως και όλα τα σχολεία στην περιφέρεια Ουίλιαμ Σ. Χαρτ.

Στην περιοχή βρίσκονται ασθενοφόρα, περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα.

Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC Λος 'Αντζελες κάνει λόγο για επτά θύματα, σύμφωνα με προσωρινό απολογισμό. Ο απολογισμός των ανθρώπων που επλήγησαν από τα πυρά διαφέρει, άλλα μμε κάνουν λόγο για τρεις ανθρώπους και άλλα ανεβάζουν τον αριθμό στους επτά.

Αν σου άρεσε κάνε