Επίθεση Σαλβίνι στη Nutella  λόγω ...τουρκικών φουντουκιών

Επίθεση Σαλβίνι στη Nutella λόγω ...τουρκικών φουντουκιών

ΔΙΕΘΝΗ Δημιουργία 06/12/19, 17:08

Ενάντια στο διάσημο διατροφικό προϊόν της Ιταλίας, την πραλίνα φουντουκιού Nutella, ξιφούλκησε ο επικεφαλής της ακροδεξιάς Λέγκας Ματέο Σαλβίνι, σε μία εκδήλωση του κόμματός του στη Ραβένα.

Αφορμή ήταν η παρατήρηση μίας οπαδού του για την πασίγνωστη ανάρτηση με τη φωτογραφία του να τρώει Nutella αμέριμνος, ενώ είχε σημειωθεί ο σεισμός στην Κατάνια το περασμένο έτος κι ενώ πραγματοποιείτο μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση κατά της ‘Ντράγκετα.

«Nutella; Το γνωρίζετε κυρία μου πως έχω αλλάξει; Γιατί ανακάλυψα πως στη Nutella χρησιμοποιούν τουρκικά φουντούκια κι εγώ προτιμώ να στηρίζω επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ιταλικά προϊόντα, προτιμώ να τρώω ιταλικά και να βοηθώ τους Ιταλούς αγρότες», εξήγησε ο Σαλβίνι.

Λίγο νωρίτερα, η ίδια οπαδός τον είχε ρωτήσει εάν κρύωνε εκείνο το παγωμένο βράδυ της συγκέντρωσης. «Όχι κυρία μου, εγώ δεν κρυώνω…είμαι καλά. Έπειτα, εγώ τρώω ψωμί και σαλάμι και δύο σαρδέλες και είμαι ακόμη καλύτερα», αστειεύθηκε ο Σαλβίνι και μόλις η κυρία του υπενθύμισε πως στις αναρτήσεις του τρώει Nutella, ο ακροδεξιός ηγέτης βρήκε ευκαιρία κι εξαπέλυσε τον φιλιππικό του για τα τουρκικά φουντούκια στο συγκεκριμένο διατροφικό προϊόν.

Αν σου άρεσε κάνε