Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ισραήλ προειδοποιεί για τον κίνδυνο επιθέσεων

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ισραήλ προειδοποιεί για τον κίνδυνο επιθέσεων

ΔΙΕΘΝΗ Δημιουργία 06/01/20, 21:28

Ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί τους Αμερικανούς πολίτες για τις «αυξημένες εντάσεις» στη Μέση Ανατολή και υπογραμμίζει τον κίνδυνο επιθέσεων με πυραύλους εξέδωσε η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ισραήλ.

Η προειδοποίηση ασφαλείας, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της πρεσβείας και σε αυτήν του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, δεν κάνει καμιά αναφορά στη δολοφονία του Ιρανού στρατιωτικού διοικητή Κασέμ Σουλεϊμανί σε αμερικανική επιδρομή με μη επανδρωμένο αεροσκάφος την περασμένη εβδομάδα, ούτε σε κάποια συγκεκριμένη χώρα ή οργάνωση.

Η ανακοίνωση έχει τίτλο «Αυξημένες εντάσεις στη Μέση Ανατολή» και προειδοποιεί για πιθανούς «κινδύνους για την ασφάλεια των Αμερικανών πολιτών στο εξωτερικό».

«Για προληπτικούς λόγους, η πρεσβεία συνιστά στους Αμερικανούς πολίτες να παραμείνουν σε επαγρύπνηση και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να αυξήσουν την προσοχή τους για την ασφάλειά τους, καθώς συμβάντα που αφορούν την ασφάλεια, περιλαμβανομένης της επίθεσης με ρουκέτες, λαμβάνουν συχνά χώρα χωρίς προειδοποίηση», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Αν σου άρεσε κάνε