Αυτή είναι η Χόουπ Χικς: Το «αυτί» του Τραμπ κόλλησε το προεδρικό ζεύγος Covid-19

Αυτή είναι η Χόουπ Χικς: Το «αυτί» του Τραμπ κόλλησε το προεδρικό ζεύγος Covid-19

ΔΙΕΘΝΗ UPD 10:27 Δημιουργία 02/10/20, 10:04

Ως την «επικίνδυνη στιγμή» που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ χαρακτηρίζουν τα διεθνή ΜΜΕ την είδηση ότι το ζεύγος Τραμπ είναι θετικό στον κορονοϊό.

Λίγο πριν τη μεγάλη αναμέτρηση στις κάλπες, ο Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγός του μπήκαν σε καραντίνα, αφότου τους κόλλησε η Χόουπ Χικς, 31χρονη στενή συνεργάτης του Τραμπ, η οποία βρισκόταν στο Air Force One σε ταξίδι για το Κλίβελαντ, στο Οχάιο, όπου θα διεξήχθη το debate με τον Μπάιντεν.

Επίσης, η ίδια συνεργάτης του Τραμπ ταξίδεψε μαζί του την περασμένη Τετάρτη για την Μινεσσότα για μια συνάντηση εργασίας. Μάλιστα, δημοσιογράφοι είχαν παρατηρήσει ότι πολλοί συνεργάτες του Αμερικανού προέδρου είχαν επιδεικτικά αρνηθεί να φορέσουν μάσκα στην αίθουσα, παρότι ήταν παρόντες στην ομιλία του Τραμπ στο Οχάιο.

«Η Χόουπ Χικς, η οποία εργάζεται πολύ σκληρά, χωρίς να παίρνει ούτε μια ανάσα, βρέθηκε θετική στον Covid-19. Τρομερό! Η Πρώτη Κυρία και εγώ περιμένουμε τα αποτελέσματα του τεστ. Στο μεταξύ θα παραμείνουμε σε καραντίνα!», έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Η Χόουπ Χικς, βρίσκεται στην ομάδα του Αμερικανού προέδρου από το 2016 και είναι πολύ στενή συνεργάτης του. Ήταν διευθύντρια επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο, αλλά εγκατέλειψε το πόστο της για ένα διάστημα και εργάστηκε στο κανάλι Fox news. Είναι χαμηλών τόνων αλλά πανίσχυρη στο παρασκήνιο.

Πρώην μοντέλο, είχε εργαστεί για την Ιβάνκα Τραμπ στη Νέα Υόρκη και έγινε στη συνέχεια το αυτί του Αμερικανού προέδρου, ενώ η σχέση τους δεν έχει ποτέ διαταραχθεί.

Αν σου άρεσε κάνε