Ντ.Μπαχτσελί: «Πολιτικά σχιζοφρενής ο Μακρόν - Να το βουλώσει»

Ντ.Μπαχτσελί: «Πολιτικά σχιζοφρενής ο Μακρόν - Να το βουλώσει»

ΔΙΕΘΝΗ UPD 16:52 Δημιουργία 27/10/20, 16:38

Επίθεση κατά του Εμμανουέλ Μακρόν εξαπέλυσε ο ηγέτης των εθνικιστών και εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

«Ο Μακρόν δεν έχει με τίποτα άλλο να κουράσει το κεφάλι του; Με άλλο ζήτημα, δουλειά ή χόμπι να απασχοληθεί; Αυτός ο πολιτικά σχιζοφρενής με ποιο δικαίωμα θέτει ως στόχο του την αναμόρφωση του Ισλάμ;

Γνωρίζουμε και το πιστεύουμε πως η μόνη αληθινή θρησκεία στα μάτια του Αλλάχ μέχρι την Ημέρα της Κρίσης είναι το Ισλάμ. Η αιώνια σωτηρία όλης της ανθρωπότητας περνάει μέσα από την παράδοσή μας στην τελευταία θρησκεία του Αλλάχ, το Ισλάμ.

Η ευτυχία του κόσμου και του μέλλοντος εξαρτάται από τα ζωτικά μηνύματα του Κορανίου, το απαράμιλλο μήνυμα του Προφήτη του Αλλάχ και από τη μοναδική του ηθική. Θρησκεία σημαίνει Αλλάχ. Αλλά ο αφέντης του Μακρόν ποιος είναι;», δήλωσε ο Μπαχτσελί.

Ο εθνικιστής Ντεβλέτ Μπαχτσελί μάλιστα, συνέστησε στον Εμ. Μακρόν «να διαβάσει και να ψάξει να μάθει τις αλήθειες και να τις εξηγήσει στις πρεσβείες του, είτε να το βουλώσει ώστε να σταματήσει να βγάζει δηλητήριο και να προκαλεί διαμάχες».

Να σημειωθεί πως ο Μπαχτσελί κάλεσε Τούρκους και μουσουλμάνους σε ιερό πόλεμο κατά της Δύσης: «Ολόκληρος ο τουρκικός και ισλαμικός κόσμος πρέπει να γίνουν ένα. Να δράσουν μαζί για να αντισταθούν στο σκληρό, ιμπεριαλιστικό μέτωπο».

Αν σου άρεσε κάνε