Σύμβουλος Ερντογάν για δημοσιογράφο: Τροφή στους καρχαρίες οι προδότες

Σύμβουλος Ερντογάν για δημοσιογράφο: Τροφή στους καρχαρίες οι προδότες

ΔΙΕΘΝΗ UPD 12:40 Δημιουργία 21/01/21, 12:21

«Τροφή για καρχαρίες» απείλησε να κάνει τον αυτοεξόριστο -στη Σουηδία- Τούρκο δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, ο Μεσούτ Χακκί Τζασίν, ο σύμβουλος ασφαλείας και εξωτερικής πολιτικής του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Μποζκούρτ είναι διαχειριστής της ανεξάρτητης ιστοσελίδας «Nordic Monitor» που αποτελεί «κόκκινο» πανί για την Άγκυρα, λόγω των σοβαρών αποκαλύψεων που προβαίνει κατά καιρούς, μ’ αποτέλεσμα να έχει στοχοποιηθεί και να δέχεται απειλές.

Ο Μεσούτ Χακκί Τζασίν, έγραψε συγκεκριμένα :“Έγραψα στο Twitter ζητώντας να εντοπίσει αυτό το άτομο (τον δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ). Το Twitter ούτε απάντησε, ούτε έκανε τίποτε άλλο. Αλλά το Τwitter αυτό χρησιμοποιεί εμένα και αυτή την εταιρεία δημοσιεύσεων (εννοεί το CNN TURK) ενάντια στο τουρκικό έθνος. Που είναι ο ένοχος για όλα αυτά; Μάθαμε πως είναι στην Στοκχόλμη της Σουηδίας. Αλλά η Τουρκική Υπηρεσία πληροφοριών θα τον βρει. Σας λέω το εξής. Δεν ξέρω αν η ΜΙΤ τον ταΐσει στα ψάρια ή στους καρχαρίες, αλλά οι προδότες πάντοτε κάποια μέρα παίρνουν την τιμωρία τους».

Αν σου άρεσε κάνε