Επίκληση στο... συναίσθημα το νέο προεκλογικό σποτ του Ερντογάν (video)

Επίκληση στο... συναίσθημα το νέο προεκλογικό σποτ του Ερντογάν (video)

ΔΙΕΘΝΗ UPD 12:21 Δημιουργία 21/06/18, 12:03

Στοχεύοντας στο συναίσθημα των ψηφοφόρων του ο Ερντογάν κυκλοφόρησε νέο προεκλογικό σποτ, ανάλογης αίγλης και εφέ με τα δύο προηγούμενα.

Το σποτ πασχίζει να προβάλει το στοργικό πρόσωπο του Τούρκου Προέδρου, ο οποίος εμφανίζεται περίπου ως πατέρας του έθνους.

«Κι αν είναι δύσκολο, αχ κι αν είναι δύσκολο, στα βουνά αν έχει ομίχλη κι αν το τέλος του δρόμου είναι μυστήριο, δεν επιστρέφω και δε βγαίνω από το δικό σου δρόμο», λένε οι στίχοι του τραγουδιού που ακούγεται, ενώ σε άλλο σημείο του ίδιου τραγουδιού αναφέρεται:

«Το σώμα πεθαίνει, σαπίζει, την ψυχή να κοιτάτε… Να κοιτάτε ποιος περπατάει με ποιον. Αφήστε να γυρίζουν οι τροχοί, εσείς κοιτάτε πάντα το δίκαιο και την αλήθεια. Αυτός που βασανίστηκε γνωρίζει τι περάσαμε», κούγεται σε ένα σημείο, ενώ η συγκίνηση... κορυφώνεται στο εξής: «Την ψυχή μας που φλέγεται και τη ζωή μας να πάρουν δεν επιστρέφω, δεν βγαίνω από το δικό σου δρόμο. Κι αν είναι δύσκολο, αχ κι αν είναι δύσκολο, στα βουνά αν έχει ομίχλη κι αν το τέλος του δρόμου είναι μυστήριο, δεν επιστρέφω και δε βγαίνω από το δικό σου δρόμο».

Στο σποτ εμφανίζεται μεταξύ άλλων ο Ερντογάν με την μητέρα του αλλά και απλοί πολίτες που τραγουδούν τους στίχους του τραγουδιού σε παλαιότερη ομιλία του.

Αν σου άρεσε κάνε