Απαγορευτικό από Ουκρανία για την είσοδο κάθε Ρώσου πολίτη 16-60 ετών

Απαγορευτικό από Ουκρανία για την είσοδο κάθε Ρώσου πολίτη 16-60 ετών

ΔΙΕΘΝΗ UPD 10:30 Δημιουργία 30/11/18, 10:24

Την είσοδο σε κάθε Ρώσου πολίτη ηλικίας από 16 έως 60 ετών απαγόρευσε η Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος των υπηρεσιών συνοριακών ελέγχου.

«Από σήμερα, η είσοδος ξένων -κυρίως Ρώσων αρρένων πολιτών ηλικίας 16 έως 60 ετών έχει περιοριστεί-», είπε ο επικεφαλής της υπηρεσίας συνοριακών ελέγχων Πέντρο Τσιγκάλ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Ουκρανία κήρυξε στρατιωτικό νόμο στη χώρα υπό το φόβο μίας πλήρους κλίμακας ρωσικής εισβολής, μετά την αιχμαλωσία τριών πλοίων από το ρωσικό στόλο στον Πορθμό του Κερτς.

Στο μεταξύ,χθες ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο επαίνεσε τον Ντόναλντ Τραμπ για την απόφασή του να ακυρώσει τη συνάντηση που προγραμματιζόταν να έχει με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, στο περιθώριο της συνόδου της Ομάδας των Είκοσι στο Μπουένος Άιρες, η οποία διεξάγεται Παρασκευή και Σάββατο στο Μπουένος Αϊρες.

«Αυτός είναι ο τρόπος που ενεργούν οι μεγάλοι ηγέτες!», έκρινε ο Ποροσένκο σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, προσθέτοντας έναν σύνδεσμο υπερκειμένου προς την ανακοίνωση της απόφασης του αμερικανού προέδρου, την οποία ο θυελλώδης μεγιστάνας των ακινήτων επέλεξε να κάνει μέσω αυτού του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης.

Αν σου άρεσε κάνε