Τρόμος σε τρένο στο Λονδίνο: Τον μαχαίρωσε μπροστά στο γιο του

Τρόμος σε τρένο στο Λονδίνο: Τον μαχαίρωσε μπροστά στο γιο του

ΔΙΕΘΝΗ UPD 11:20 Δημιουργία 05/01/19, 11:07

Ένας 51χρονος άνδρας μαχαιρώθηκε θανάσιμα μπροστά στον 14χρονο γιο του στη διάρκεια «άγριου καυγά» που σημειώθηκε σε τρένο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Γκίλφορντ-Λονδίνο. Ένας ύποπτος είναι υπό κράτηση για τη βίαιη δολοφονία.

Το θύμα και αυτός που τον μαχαίρωσε επιβιβάστηκαν στο τρένο στον σταθμό London Road στο Γκίλφορντ γύρω στις 15:00 ώρα Ελλάδος χθες, αλλά η αστυνομία δεν πιστεύει ότι γνωριζόντουσαν.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι συλλάβαμε σήμερα το πρωί αυτόν που πιστεύουμε ότι είναι ο ύποπτος σε σχέση με το βίαιο αυτό έγκλημα και άλλο ένα πρόσωπο που ενέχεται», δήλωσε στο BBC Breakfast ο αξιωματούχος της αστυνομίας Σον Ο'Κάλαχαν, διευκρινίζοντας ότι οι δύο συλλήψεις έγιναν στην περιοχή του Σάρεϊ.

Βάσει των στοιχείων που έχουν από την έρευνα που έκαναν κατά τη διάρκεια της νύχτας και από αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο άνδρες είχαν μια προφορική συζήτηση τριών τεσσάρων λεπτών, η οποία μεταφέρθηκε από το βαγόνι στο οποίο είχαν επιβιβαστεί σε άλλο και κλιμακώθηκε για να καταλήξει στην απρόκλητη αυτή βίαιη επίθεση που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός, διευκρίνισε ο Ο'Κάλαχαν, σημειώνοντας ότι η αστυνομία δεν καταζητεί άλλον ύποπτο μέχρι στιγμής και ότι πιστεύει πως έχει εντοπίσει τα σωστά πρόσωπα.

Αν σου άρεσε κάνε