Τους άφησε σύξυλους ο Τραμπ, αποχώρησε από τη συνάντηση για το shutdown!

Τους άφησε σύξυλους ο Τραμπ, αποχώρησε από τη συνάντηση για το shutdown!

ΔΙΕΘΝΗ UPD 23:53 Δημιουργία 09/01/19, 23:44

Ο Ντόναλντ Τραμπ έφυγε από τη συνάντηση που είχε σήμερα με τους Δημοκρατικούς βουλευτές για να βρουν λύση στο κυβερνητικό shutdown όταν εκείνοι του δήλωσαν ότι δεν θα χρηματοδοτήσουν το τείχος στο Μεξικό.

Ρώτησε την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόσι "Θα συμφωνήσετε με το τείχος μου;" Εκείνη απάντησε όχι. Και αμέσως σηκώθηκε και είπε 'Τότε δεν έχουμε τίποτε να συζητήσουμε' και αποχώρησε. Ξανά, είδαμε μια έκρηξη θυμού επειδή δεν μπόρεσε να επιβάλει την άποψή του", δήλωσε ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σούμερ. στους δημοσιογράφους έξω από το Λευκό Οίκο.

Ο ίδιος ο Τραμπ από την πλευρά του έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι η συνάντησή του με τους Δημοκρατικούς ηγέτες στο Κογκρέσο που είχε στόχο τον τερματισμό της αναστολής λειτουργίας του ομοσπονδιακού κράτους ήταν "ένα απόλυτο χάσιμο χρόνου".

"Ρώτησα τι θα συμβεί σε 30 μέρες αν γρήγορα επαναφέρω τη λειτουργία, πρόκειται να εγκρίνετε την Ασφάλεια των Συνόρων, που περιλαμβάνει ένα Τείχος ή ένα Τείχος από χάλυβα; Η Νάνσι είπε ΟΧΙ. Είπα χαίρετε, τίποτα άλλο δεν έχει αποτέλεσμα", είπε ο Τραμπ στο twitter.

Αν σου άρεσε κάνε