Ρονάλντο: Επιμένει ότι δεν τη βίασε, αλλά το δικαστήριο τον υποβάλει σε τέστ DNA

Ρονάλντο: Επιμένει ότι δεν τη βίασε, αλλά το δικαστήριο τον υποβάλει σε τέστ DNA

ΔΙΕΘΝΗ UPD 23:43 Δημιουργία 10/01/19, 23:29

Σε τεστ DNA θα υποβληθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι βίασε μια γυναίκα στο Λας Βέγκας το 2009. Σχετικά με την υπόθεση, ο Πορτογάλος άσος δεν έχει αρνηθεί τη συνεύρεση, υποστηρίζει ωστόσο ότι ήταν συναινετική.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία του Λας Βέγκας θέλει να εξακριβώσει αν το DNA που βρέθηκε στο φόρεμα της Κάθριν Μαγιόρκα, η οποία ισχυρίζεται ότι ο Ρονάλντο τη βίασε το 2009, ταιριάζει με αυτό του ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους.

Σχολιάζοντας το ένταλμα για τη λήψη DNA, ο δικηγόρος του 33χρονου αστέρα, Πίτερ Σ. Κρίστιανσεν, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα «πολύ βασικό αίτημα». Σύμφωνα με την Wall Street Journal, το ένταλμα έχει ήδη σταλεί σε ιταλικό δικαστήριο.

Παρά τις συνεχιζόμενες έρευνες της αμερικανικής αστυνομίας, ο Ρόναλντο επιμένει ότι δεν βίασε τη Μαγιόρκα, χαρακτηρίζοντας «συναινετικό» το ό,τι συνέβη μεταξύ τους. «Ο Ρόναλντο πάντα επιμένει, όπως κάνει και σήμερα, πως ό,τι έγινε στο Λας Βέγκας το 2009, ήταν συναινετικό, κάτι το οποίο δεν καθιστά έκπληξη την ύπαρξη DNA και το γεγονός ότι η αστυνομία προχώρησε σε αυτό το πολύ βασικό αίτημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κρίστιανσεν στην ανακοίνωση του.

Αν σου άρεσε κάνε