Εμιλιάνο Σάλα: Φοβάμαι ότι το αεροπλάνο θα πέσει

Εμιλιάνο Σάλα: Φοβάμαι ότι το αεροπλάνο θα πέσει

ΔΙΕΘΝΗ UPD 10:02 Δημιουργία 23/01/19, 09:49

Τραγικά προφητικό ήταν το ηχητικό μήνυμα που έστειλε ο Αργεντινός επιθετικός Εμιλιάνο Σάλα στους φίλους του λίγο πριν το αεροπλάνο εξαφανιστεί από τα ραντάρ.

Στο μήνυμα ο Σάλα ακούγεται ήρεμος, αλλά εξαντλημένος. Μάλιστα, κάποια στιγμή λέει στους φίλους του, πως αν δεν έχουν νέα του σε μιάμιση ώρα, να στείλουν κάποιον να τον βρει. «Αρχίζω να φοβάμαι!», αναφέρει.
«Γεια σας παιδιά, τι γίνεται; Είμαι πολύ κουρασμένος. Ήμουν στη Ναντ τακτοποιώντας εκκρεμότητες, κάνοντας το ένα, κάνοντας το άλλο», ακούγεται να λέει στην αρχή στα ισπανικά.

«Τώρα βρίσκομαι σε ένα αεροπλάνο που φαίνεται ότι θα πέσει. Μοιάζει να διαλύεται. Πηγαίνω στο Κάρντιφ, τρέλα, και αύριο θα συνεχίσουμε. Θα προπονηθώ με τη νέα μου ομάδα αύριο».

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε σε πρώην συμπαίκτη του ότι «φοβόταν για την ασφάλειά του», πριν τη μοιραία απογείωση.



Σημειώνεται ότι οι αρχές που επιχειρούν από χθες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους ανέφεραν ότι «δεν έχουμε βρει ούτε ίχνος τους. Αν προσθαλασσώθηκαν, οι πιθανότητες επιβίωσης, δυστυχώς σε αυτό το στάδιο είναι ελάχιστες».

Αν σου άρεσε κάνε