Βγήκε νικητής από τη μεγάλη περιπέτεια!

Βγήκε νικητής από τη μεγάλη περιπέτεια!

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:22 Δημιουργία 29/03/19, 08:19

Με «όπλα» του την εσωτερική δύναμή του, το πείσμα του και τη θέλησή του για μία ζωή γεμάτη με δημιουργία, ο διευθυντής μας, Γιάννης Τασσιόπουλος, βγήκε νικητής από τη μεγάλη περιπέτεια, που τον οδήγησε το σοβαρό τροχαίο το μεσημέρι της 7ηςΜαρτίου.

Μείναμε όλοι σαστισμένοι, όταν πληροφορηθήκαμε ότι το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε επιστρέφοντας από την Καλαμάτα, συγκρούστηκε με νταλίκα έξω από την Τρίπολη. Οικογένεια, συγγενείς, πιστοί φίλοι, συνεργάτες και εμείς, οι «μαθητές» του στο Xrimaonline.gr, όλοι μας, περάσαμε στιγμές αγωνίας, μέχρι να ενημερωθούμε για την κατάσταση της υγείας του.

Οι πρώτες πληροφορίες από τους γιατρούς έκαναν λόγο για πολλαπλά κατάγματα, με τον ίδιο να νοσηλεύεται στην εντατική, όπου παρέμεινε για περίπου δύο εβδομάδες λόγω σοβαρών επιπλοκών.

Σήμερα, 22 ημέρες μετά, ο κ. Τασσιόπουλος μας χαμογελά ξανά κι όλοι εμείς μαζί του. Δίπλα του πάντα η οικογένειά του, καθώς και αγαπημένα του πρόσωπα, που έσπευσαν να τον στηρίξουν και σε αυτή τη μάχη!

Ο ίδιος ανακτώντας σταδιακά τις δυνάμεις του, θα επιστρέψει κοντά μας και με το χαρακτηριστικό χιούμορ του, την οξυδέρκειά του και το αστείρευτο πάθος του για ό,τι καταπιάνεται, θα βάλει την «υπογραφή» του στα επόμενα βήματά του.

Αν σου άρεσε κάνε