Σχέδιο εκτέλεσης Βορίδη: «Θα του ρίξουμε στο λαιμό»

Σχέδιο εκτέλεσης Βορίδη: «Θα του ρίξουμε στο λαιμό»

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:09 Δημιουργία 03/04/19, 13:56

Οι λεπτομερείς συζητήσεις που είχαν τα μέλη της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού για το «χτύπημα» στον δικηγόρο του δολοφονηθέντα Ζαφειρόπουλου και βουλευτή της ΝΔ, δείχνει πόσο κοντά έφτασαν στην εκτέλεση του σχεδίου τους.

Σχεδίαζαν να τους χτυπήσουν στον λαιμό με αυτοσχέδιες λάμες. Ο Κλοντιάν Λεκοτσάι είχε ζητήσει από τη 45χρονη δικηγόρο δύο... στυλό προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει για να περάσει αυτοσχέδιες λάμες στη δικαστική αίθουσα.

Αρχηγός Μαφίας: Θα τα έχουμε έτοιμα εκείνα από κάτω, με μιας θα πάμε και οι δυο, μπουμ μπουμ μπουμ στο λαιμό.

Υπαρχηγός: Ναι

Αρχηγός Μαφίας: Είσαι εντάξει ;

Υπαρχηγός: Ναι

Δύο ημέρες πριν από την δίκη της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο Κλοντιάν Λεκοτσάι μιλά με την 45χρονη δικηγόρο για το σχέδιο διαφυγής.

45χρονη δικηγόρος: Να εδώ εδώ στο δικαστήριο είμαι

Αρχηγός Μαφίας: Έχει ΜΑΤ;

45χρονη δικηγόρος: Είμαι εδώ μπροστά και έχει, πιο κάτω όμως όχι. Εγώ τώρα αν θέλω μπορώ να ανέβω. Εντωμεταξύ ξέρεις πόσο εύκολο είναι να βγει κανείς από εδώ. Ένα σπιτάκι είναι μια μαλάκια αριστερά. Στην πιο ωραία αίθουσα είσαστε για να βγαίνετε κατευθείαν. Πιο δίπλα είναι μερικές ακόμα αίθουσες μια από τις οποίες έχουν και το Φλώρο.. (γέλια) θέλεις να τρυπήσουν το τοίχο να βρεθείς στην αγκαλιά του;

Αρχηγός Μαφίας: Την έξοδο...

45χρονη δικηγόρος: Όλο ευθεία μπροστά είναι η έξοδος, ευθεία μπροστά και αριστερά που από εκεί πέρα βγαίνεις σε ένα δευτερόλεπτο, έχει έναν αστυνομικό αριστερά...




Αν σου άρεσε κάνε