Η κυνική ομολογία του serial killer της Κύπρου

Η κυνική ομολογία του serial killer της Κύπρου

ΕΛΛΑΔΑ UPD 13:53 Δημιουργία 22/04/19, 13:44

Προκαλεί σοκ η ομολογία του «Ορέστη», του κατά συρροή δολοφόνου που φέρεται να είναι υπεύθυνος για τουλάχιστον τρεις ανεξιχνίαστες δολοφονίες στην Κύπρο - δύο γυναικών και της 6χρονης κόρης του ενός θύματος.

«Όταν την έπνιγα ένιωθα ωραία», φέρεται να δήλωσε ο κρατούμενος στους ανακριτές, σύμφωνα με το philenews, αναφερόμενος στο πρώτο θύμα, που εντοπίστηκε στο πηγάδι του μεταλλείου Μιτσερού, τη 38χρονη Μέρι Ρόουζ από τις Φιλιππίνες. Όπως ομολόγησε μάλιστα, ένιωσε τόσο όμορφα που αποφάσισε να το ξανακάνει. Για τον φόνο της εξάχρονης κόρης της δεν έδωσε εξηγήσεις.

Τα πτώματα των γυναικών βρέθηκαν στο μεταλλείο του Μιτσερού, σε μια περιοχή που ο υπό κράτηση άνδρας, που είναι υπολοχαγός στα τεθωρακισμένα, συνήθιζε να επισκέπτεται ως ερασιτέχνης φωτογράφος. Ακόμη αναζητείται ωστόσο το πτώμα της μικρής στη λίμνη του Ξυλιάτου, κοντά στα μεταλλεία.

Την Κυριακή το επαρχιακό δικαστήριο της Λευκωσίας ενέκρινε αίτημα της Αστυνομίας για εξαήμερη προσωποκράτηση του 35χρονου, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο, ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε σε κατάθεσή του ότι γνώρισε τη δεύτερη γυναίκα μέσω συγκεκριμένου διαδικτυακού μέσου γνωριμιών και πως, ενώ έκαναν σεξ, την έπνιξε.

Πριν από το δικαστήριο, η Αστυνομία μετέφερε ξανά τον «Ορέστη» - χρησιμοποιούσε το προφίλ «Ορέστης» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης - στη λίμνη στο Ξυλιάτο όπου τους υπέδειξε ξανά πού έριξε το πτώμα της μικρής Σιέρα. Ο δράστης έδωσε μια ανατριχιαστική περιγραφή όσον αφορά στο πώς απαλλάχτηκε από τη σορό του παιδιού. Υπέδειξε στους αστυνομικούς συγκεκριμένο σημείο στη λίμνη, όπου έριξε το τυλιγμένο σε σεντόνι πτώμα, το οποίο έδεσε με πέτρες. Στη συνέχεια οι πέτρες υποχώρησαν έτσι ξαναπήρε το πτώμα, στερέωσε καλύτερες τις πέτρες και το έριξε πίσω στο νερό.

Ανοικτό παραμένει ωστόσο το ενδεχόμενο το πτώμα του παιδιού να μην βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίμνη και ο «Ορέστης» να έδωσε ψεύτικες πληροφορίες στην Αστυνομία για να την αποπροσανατολίσει και να στρέψει το ενδιαφέρον μακριά από το φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου βρέθηκαν τα πτώματα των δύο γυναικών.

Την Κυριακή 14/4 βρέθηκε από τουρίστες το πτώμα της Μέρι Ρόουζ σε φρεάτιο στην περιοχή του μεταλλείου της Κοκκινόγειας, στο Μιτσερό. Η Η γυναίκα μαζί με την 6χρονη κόρη της είχαν δηλωθεί ως ελλείποντα πρόσωπα τον περασμένο Μάιο.

Αν σου άρεσε κάνε