Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη διέλευση στα διόδια Μαλγάρων

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη διέλευση στα διόδια Μαλγάρων

ΕΛΛΑΔΑ UPD 13:37 Δημιουργία 26/04/19, 13:25

Ελεύθερη διέλευση από τα διόδια Μαλγάρων επιτρέπεται κατά διαστήματα σήμερα, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση από την έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα.

Αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση των οχημάτων στις εθνικές οδούς, στα ρεύματα εξόδου από τη Θεσσαλονίκη, καθώς μεγάλος αριθμός εκδρομέων των εορτών του Πάσχα εγκαταλείπει την πόλη.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην έξοδο προς ΠΑΘΕ και κατά διαστήματα στα διόδια των Μαλγάρων ανοίγουν οι μπάρες για ελεύθερη διέλευση προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κυκλοφορία.

Αυξημένη αλλά χωρίς προβλήματα είναι η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.

Ομαλή είναι η κυκλοφορία των οχημάτων εντός της πόλης, όπου αργότερα θα τεθούν σε ισχύ έκτακτα μέτρα της Τροχαίας λόγω της περιφοράς Επιταφίων των Ιερών Ναών Αγίου Μηνά, Αγίου Δημητρίου, της Του Θεού Σοφίας και Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά (Μητρόπολη).

Η Τροχαία Θεσσαλονίκης συνιστά στους οδηγούς να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από τα δρομολόγια περιφοράς των Επιταφίων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν τις θρησκευτικές εκδηλώσεις και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πολιτών και την πρόληψη ατυχημάτων λαμβάνονται ενισχυμένα μέτρα από τις Υπηρεσίες Τροχαίας, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Αν σου άρεσε κάνε