Τα νέα ντοκουμέντα «καίνε» τον Ψινάκη για το Μάτι

Τα νέα ντοκουμέντα «καίνε» τον Ψινάκη για το Μάτι

ΕΛΛΑΔΑ UPD 09:41 Δημιουργία 03/05/19, 09:31

Ένα νέο ντοκουμέντο από τους διαλόγους του αστυνομικού που βρίσκεται στη φρουρά του δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, με την Πυροσβεστική την μαύρη μέρα της 23ης Ιουλίου.

Την ώρα λοιπόν που τα τηλέφωνα της Πυροσβεστικής χτυπούσαν ασταμάτητα από απεγνωσμένους πολίτες, αστυνομικός που υπηρετεί στην προστασία του Ηλία Ψινάκη τηλεφώνησε, ενώ η τεράστια πυρκαγιά στο Μάτι ήταν σε εξέλιξη, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια καθώς το σπίτι του δημάρχου καιγόταν.

Η αποκάλυψη για τα όσα είπε ο αστυνομικός του Ηλία Ψινάκη έγινε μέσω της έρευνας που έκανε ο Αλέξης Παπαχελάς.

Στο ηχητικό ακούγεται ο αστυνομικός του Ψινάκη, να καλεί στην Πυροσβεστική και να λέει πως έχει πάρει φωτιά ο κήπος. Από το τηλεφωνικό κέντρο τον ρωτούν αν υπάρχουν λάστιχα για να ρίξει νερό κι αν η φωτιά είναι μεγάλη.

«Επειδή κινδυνεύει κόσμος, τώρα μην έρθουμε για δύο δέντρα και τον κήπο», λένε συγκεκριμένα, ενώ στην συνέχεια ακούγεται συνομιλία και με τον ίδιο τον δήμαρχο Μαραθώνα, που επιβεβαιώνει πως έχει πάρει φωτιά εκτός από τον κήπο και το σπίτι.

Σε άλλο σημείο ακούγεται αστυνομικός να λέει ξανά πως έχει πάρει φωτιά το σπίτι του Ηλία Ψινάκη ζητώντας να σταλεί βοήθεια στην κατοικία, αφού όπως συμπληρώνει ο συνομιλητής του αστυνομικού «αυτός τα έχει καλά με τα κανάλια».

Αν σου άρεσε κάνε