Νεκρός διακινητής μεταναστών - Προσπάθησε να διαφύγει αστυνομικό έλεγχο

Νεκρός διακινητής μεταναστών - Προσπάθησε να διαφύγει αστυνομικό έλεγχο

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:52 Δημιουργία 09/05/19, 10:28

Σκοτώθηκε σε τροχαίο χθες ένας 35χρονος Σύριος που μετέφερε μετανάστες στην ενδοχώρα, όταν προσπάθησε να διαφύγει αστυνομικό έλεγχο στο Κιλκίς.

Όπως έγινε γνωστό, το υπερφορτωμένο όχημα κινείτο στον επαρχιακό δρόμο Χέρσου - Ευζώνων, όταν στο ύψος του οικισμού της Ποντοηράκλειας κρίθηκε ύποπτο από αστυνομικούς που έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει. Προς στιγμήν ο οδηγός φάνηκε να συμμορφώνεται στην υπόδειξη των αστυνομικών, αλλά στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει.

Αφού διήνυσε απόσταση περίπου 200 μέτρων, ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί. Από το όχημα ανασύρθηκε νεκρός ο 35χρονος οδηγός, υπήκοος Συρίας, ενώ σώοι βγήκαν οι οκτώ μετανάστες που μετέφερε, όλοι αιγυπτιακής καταγωγής. Ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 35χρονος είχε παραλάβει από σημείο της ενδοχώρας τούς μετανάστες και επρόκειτο, έναντι αμοιβής, να τους μεταφέρει στα βόρεια σύνορα, απ' όπου θα επιχειρούσαν να φτάσουν στην κεντρική Ευρώπη.

Αν σου άρεσε κάνε